Novosti Sport Događanja

Rukometaši Gorice u 2017. ulaze utakmicom protiv Casano Managna

05.01.2017. / Nefertum IT
Pripreme rukometaša Gorice zakazane su za ponedjeljak, 9. siječnja, no igrači trenera Hrvoja Pekere na parket će već večeras jer ih očekuje susret protiv talijanskog prvoligaša, Casano Managna. Na parket Gradske sportske dvorane najprije će od 18,45 druge momčadi istih klubova, dok se od 20,20 igra susret prvih sastava.

-Obično preko praznika u Zagrebu trenira neka reprezentacija ili klub te im mi gotovo svake godine izlazimo u susret. Utakmica će i nama dobro doći da se skupimo po prvi puta i vidimo gdje smo- kaže nam trener Hrvoje Pekera koji se žurio na izvlačenje parova osmine finala Hrvatskog Kupa.

rukomet velika.jpg

U nastavak sezone gorički prvoligaš ulazi sa šeste pozicije. Startna pozicija je jako dobra, od ugroženih klubova Gorica ima sedam, odnosno devet bodova prednosti, dok ih samo bod dijeli od mogućeg plasmana u Ligu za prvaka.

-U igračkom kadru za sada nema promjena. Željeli bi dovesti jednog igrača, no trentno se po tom pitanju još ništa ne zna- kaže nam Pekera.

Inače, uz ovaj susret protiv Talijana, Goričani će do početka drugog dijela prvenstva tijekom priprema igrati protiv Maksimir Pastele, Bjelovara, KTC-a te u dva navrata protiv Dubrave.  

Podijeli