Novosti Sport Događanja

Rukomet svima: Gorica i Udarnik imali razloga za slavlje

23.09.2020. / Damir Žbulj

U Gradskoj sportskoj dvorani održan je rukometni turnir 'Rukomet svima, rukomet za djecu i mlade', u sklopu projekta sufinanciranog iz sredstava Europske unije, odnosno Europskog socijalnog fonda. Organizator je HRK Gorica, partner ŽRK Udarnik, a ove godine nažalost je održan bez prisustva gledatelja.

Koronavirus je u nekoliko navrata odgađao ovogodišnje izdanje, no, ipak je odlučeno kako će se natjecanje mlađih dobnih kategorija ipak održati, uoči početka nove rukometne sezone u Hrvatskoj.

Prvog dana za medalje su se borili dječaci rođeni 2006./07. i mlađi kadeti (2004./05.). U kategoriji 2006./07. najbolja je bila Petrinja, ispred Gorice i Medveščaka, dok je kod mlađih kadeta Gorica pokazala najviše, ispred Zaprešića i Petrinje.

U nedjelju su nastupili oni najmlađi, dječaci B (2008. i mlađi) Petrinje, Medveščaka i Gorice, a svoje utakmice imale su i male rukometašice. Kod djevojčica rođenih 2008. i mlađih slavile su igračice Udarnika, ispred Ivanića i Dugog Sela.

-->> Posljednja provjera Udarnika prije početka nove sezone

Ljubiteljima rukometa zbog epidemioloških mjera nije bio dozvoljen ulazak u dvoranu, no, utakmice su se pratile u prijenosu uživo...

Početkom rujna sve momčadi mlađih dobnih kategorija HRK Gorica dobile su dvije garniture dresova i komplete trenirki, sufinancirane iz Europskog socijalnog fonda.

Rukomet svima, rukomet za djecu i mlade!

Galerija slika

Rukomet svima: Gorica i Udarnik imali razloga za slavlje Rukomet svima: Gorica i Udarnik imali razloga za slavlje

Podijeli