Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Mraclin slavio za kraj

26.11.2017. / Sportska redakcija

U vikendu za nama završila je jesenska dionica prvenstva u 3. HNL- Zapad gdje je odigrano posljednje 17. kolo, dok su na terenima županijskih liga odigrane odgođene utakmice 6. kola. Aktivni ostaju još jedino nogometaši Gorice, koje sljedećeg vikenda očekuje gostovanje u Solinu. S jučerašnjeg gostovanja u Varaždinu, Goričani su se vratili s porazom od 3:0.

Udarnik je sjajnu polusezonu zaključio gostovanjem u Poreču gdje su domaći Jadran porazili s 2:1. Ključnim se pokazalo uvođenje Mateja Kelave koji je s dva pogotka u nastavku susreta donio Kurilovčanima tri boda kojima su potvrdili četvrto mjesto.

Jesenki prvak Jedinstvene županijske lige je Lukavec koji je to potvrdio pobjedom nad Ladučem. Uz Lukavec, sigurni su bili i igrači Gorice II koji su s 5:1 slavili u gostima kod Rakovca. TOP je s 3:0 porazio Lomnicu, dok je Klas u Šenkovcu kod Sutle poražen s 2:1.

U zaostalim utakmicama šestog kola Prve županijske lige Dinamo Hidrel je u gostima u Kobiliću kod Vatrogasca slavio s 2:0, Buna je kod kuće s 3:0 porazila Mladost. Najuvjerljiviji su bili igrači Mraclina koji su u Novoj grabi s 4:0 porazili Dubravu ostavši tako u posljednjih osam utakmica bez poraza. Susret u Oborovu između Oborova 74 i Meštrice prekinut je u 85. minuti kod gostujućeg vodstva od 2:1. Iako su jučer doživjeli poraz u Hruščici od Save, igrači Turopoljca jesenski su prvaci.

REZULTATI
2. HNL, 18. KOLO
NK VARAŽDIN – HNK GORICA 3:0

3. HNL, 17. KOLO
NK JADRAN – NK UDARNIK 1:2

JŽNL, 6. KOLO
NK LUKAVEC – NK LADUČ 3:0
NK RAKOVEC – HNK GORICA II 1:5
NK TOP – NK LOMNICA 3:0
NK SUTLA – NK KLAS 2:1

1.ŽNL, 6. KOLO
NK VATROGASAC – NK DINAMO HIDREL 0:2
NK BUNA – NK MLADOST 3:0
NK OBOROVO 74 – NK MEŠTRICA 1:2 prekid u 85. minuti
NK MRACLIN – NK DUBRAVA 4:0

NK SAVA - NK TUROPOLJAC 3:1

Podijeli