Novosti Sport Događanja

Puntarić i Krpečanec 'pojačali' školu nogometa, Lukavec organizira turnir za najmlađe

04.03.2021. / Damir Žbulj

Iako još uvijek nema dozvole povratka službenim natjecanjima, u turopoljskom četvrtoligašu Lukavcu nastavljaju sa svojim redovnim aktivnostima.

Treninzima su se vratili juniori, uz pojačanje u stručnom stožeru, jer će se radu ove selekcije priključiti ponajbolji seniorski klupski igrač Matej Puntarić.

S treninzima su krenuli i najmlađi, djeca rođena 2014. godine i kasnije, a s njima će raditi ponajbolji mladi igrač Lukavca Ivan Krpečanec.

"Stariji i mlađi pioniri već su upoznali svog novog trenera, Darka Kauzlarića, te je i ovo pokazatelj da u klubu razmišljamo o nasljednicima u trenutno vodećoj ekipi 4. NL Središte. Uskoro slijedi još lijepih novosti pa pozivamo sve roditelje zainteresirane za dječji trening nogometa da s djecom dođu u naš klub i na licu mjesta provjere što i kako radimo na treninzima. Po prvi puta su na naš travnjak gazili naši najmlađi, tzv. vrtićka grupa. Prve reakcije roditelja su više nego pozitivne i svi su rekli kako jedva čekaju nove treninge," naglasili su iz kluba.

U Lukavcu su krenuli i s organizacijom drugog izdanja Kupa Starog grada, turnira za najmlađe nogometaše, no još uvijek nije poznat termin njegova održavanja. Iz kluba poručuju da će to biti čim epidemiološke mjere to dopuste te će potom biti poznatiji i detalji turnira.

 

Podijeli