Novosti Sport Događanja

Prvo u Veleševec pa kod lidera u Turopolje...

17.07.2020. / Damir Žbulj

Malonogometna liga Turopolja i Posavine stigla je do svoje polovice, a u subotu i nedjelju ponovno je na rasporedu dvostruki program, prvo u Veleševcu, a nakon toga i kod trenutno vodećeg Turopolja.

"Od kada se natječemo niti jednom nismo uspjeli ugrabiti bodove na domaćem terenu, a pošto ova ekipa ima 'ono nešto', vrijeme je da prekinemo i tu lošu tradiciju. Pozivamo vas da nas dođete podržati i na taj način nam date dodatni vjetar u leđa," poruka je subotnjih domaćina. Ekipa iz Lazine Čičke bit će na posebnom oprezu.

Na centralnom terenu igrališta 'Prek' akcija počinje od 16.10 sati, okršajem vodećeg Turopolja i Čičke Poljane, nakon njih na teren izlaze Mraclin i Vukovina, a slijedi dvoboj Novog Čiča i Gornjeg Podotočja. Jagodno će do druge pobjede probati protiv Drneka, Veleševec se uz pomoć svojih navijača nada uspjehu protiv Lazine (18.50 sati), dok kraj programa, od 19.30 sati, rezerviran za derbi Bukevja i Buševca. Nakon istupanja Kosnice u osmom kolu slobodna je ekipa iz Kuča.

"Hladno piće, lovački gulaš i još mnogo poslastica vas očekuje u našoj ponudi! Podržite nas, a mi ćemo vam se zahvaliti na najljepši mogući način, pobjedom," optimistična je najava iz najistočnijeg mjesta MNL Turopolja i Posavine.

U nedjelju je domaćin devetog kola vodeće Turopolje, na svom 'Leštantu', igralištu NK Turopolje...

Bukevje i Lazina Čička otvaraju u 16.10 sati, a odmah poslije njih igra se zanimljiv susret Jagodnog i Veleševca. Izjednačen dvoboj očekuje se i u utakmici Gornjeg Podotočja i Drneka, baš kao i između Novog Čiča i Vukovine te Mraclina i Čičke Poljane. Nedjeljna malonogometna uzbuđenja zaključit će Kuče i Buševec od 19.30 sati.

Upravo će MNK Turopolje biti slobodno u nedjelju.

"S obzirom na situaciju i dalje molimo sve sudionike i posjetitelje MNLTiP da se pridržavaju svih potrebnih i preporučenih epidemioloških mjera kao i da se prilikom dolaska upisuju u listu posjetitelja na ulazu na najuzbudljivije malonogometno natjecanje u Turopolju i Posavini..."

"Potrebno se držati distance, prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite, dok će dezinfekcijska sredstva biti osigurana na nekoliko mjesta. Budimo odgovorni zbog sebe i drugih," istaknuli su organizatori.

 

 

 

Podijeli