Novosti Sport Događanja

Prijenos uživo velikog rukometnog okršaja Poreča i Gorice

20.02.2021. / Damir Žbulj

Veliki rukometni derbi igra se večeras u sklopu 15. kola Paket24 Premijer lige, HRK Gorica gostuje kod vodećeg Poreča.

Ekipa Andrije Nikolića poražena je u posljednja dva kola i trenutno je na četvrtoj poziciji s 18 osvojenih bodova, jednim manje od Varaždina i dva boda iza Sesveta i Poreča.

Dubrava na petom mjesto ima 16 bodova i u posljednja četiri kola regularnog dijela sezone očekuje se velika borba za četiri mjesta koja vode u Ligu za prvaka.

‘’Dolazi nam u subotu Gorica. Bit će teška utakmica u kojoj ćemo svih 60 minuta morati davati maksimum na terenu. Imaju stvarno jako dobre igrače i iskusnog Sladoljeva na golu. Treba im zatvoriti vanjsku liniju i nadam se da će nas i naši golmani popratiti s dobrim obranama. Idemo se boriti i pokušati pobijediti, a onda ćemo vidjeti što nas dalje čeka," najavio je Antonio Ljubić, koji je do nedavno bio član Gorice.

U prvom međusobnom ovosezonskom okršaju Porečani su s 22:20 slavili u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani.

"Što se mene tiče idemo im uzvratiti za onaj naš poraz u Gorici. Pokušat ćemo što prije potvrditi svoje mjesto u ovoj Ligi za prvaka, što je bio i cilj na početku sezone," istaknuo je Lucian Bura, prvi topnik Gorice.

Utakmica Poreča i Gorice u SC Veli Jože na rasporedu je u subotu od 19 sati, uz izravan prijenos uživo putem livestreama Hrvatskog rukometnog saveza.

 

Podijeli