Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Bikovi gostuju u Zaboku, kapetan Kapusta zna da će biti nezgodno

16.10.2021. / Damir Žbulj

Košarkaše Gorice u subotu od 19 sati očekuje gostovanje u Zaboku, kod ekipe koja je u prvih pet kola upisala dvije pobjede i tri poraza.

Bikovi su se protiv Sonik Puntamike vratili starim navikama, stigli su do trećeg ovosezonskog slavlja i sada trener Josip Sesar od svojih igrača očekuje nastavka pozitivnih rezultata.

"Pred nama je jedno nezgodno gostovanje protiv momčadi Zaboka koja se u zadnje vrijeme diže u formi. Međutim, nadam se da je utakmica i pobjeda protiv Sonika bila naznaka našeg izlaska iz mini krize. Očekujem dobru utakmicu i napravit ćemo sve da uzmemo nove bodove," naglasio je strateg Gorice.

Kapetan Borna Kapusta i dalje je među najboljim razigravačima domaćeg prvenstva. Dio svoje karijere proveo je u Zaboku i zna da se radi o neugodnom gostovanju.

"Zabok je mlada ekipa koja je dovela dvojicu iskusnijih igrača. U prošloj utakmici su dobro igrali protiv Cibone. Trče dosta u kontri i skupljaju se u obrani tako da će biti nezgodno na njihovom terenu, ali mi moramo gledati sebe. Bitno je kako ćemo mi odigrati utakmicu i nadam se pobjedi," smatra playmaker Gorice, koja u šestom kolu lovi svoju četvrtu pobjedu.



Zabok klupe vodi Zdravko Radulović, još jedna igračka legenda Cibone. Gostovanje Gorice od 19 sati može se gledati u izravnom prijenosu putem livestrema na HKS TV.








Standings provided by SofaScore LiveScore

Podijeli