Novosti Sport Događanja

Prepolovljeni Kurilovec poražen na Krku

13.05.2018. / Sportska redakcija

Nakon gubitka bodova u domaćem susretu protiv Španskog, nogometaši Kurilovca poraženi su i na gostovanju na Krku gdje ih je istoimeni domaćin porazio s 3:1.

Trener Kurilovčana Damir Biškup imao je slatkih briga oko sastavljanja momčadi, jer zbog razno raznih razloga put Krka nisu otišli Mislav Čunčić, Nikola Brajko, Ivan Horvat, Mijo Šarić, Marijan Grdenić, Luka Povoljnjak, Branimir Ramljak i Stjepan Sučić, tako da su na klupi sjedila tek četvorica igrača, od kojih su trojica bili juniori (Leonardo Janječić, David Golubić i Filip Turkalj), uz koje je bio i povrijeđeni Matej Kelava.

Domaći igrači pitanje pobjednika riješili su do 27. minute utakmice u kojoj su preko Ismailija, te dvostrukog strijelca Buršića poveli s 3:0. U 29. minuti Kurilovec je preko Džaje smanjio rezultat, koji se u narednih sat vremena igre više nije mijenjao.

Sljedeće subote gost Kurilovca je Dubrava Tim kabel koja je jučer s 5:2 svladala Vrbovec, no prije tog susreta Kurilovčani trebaju u srijedu odraditi obavezu u polufinalu Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije protiv Strmca iz Bedenice koji u Kurilovcu gostuje u srijedu u 17,30 sati.

Podijeli