Novosti Sport Događanja

Preko Novog Brda do Kozjače...

01.08.2020. / Damir Žbulj

Prvih pet ekipa na ljestvici uguralo se unutar pet bodova, uoči posljednja četiri kola Malonogometne lige Vukomeričke gorice.

Breška liga će prvog vikenda u kolovozu imati ponovno dvostruki program, prvo u subotu u Novom Brdu, a u nedjelju u Kozjači...

Velika Buna 'ljubomorno' čuva vrh već neko vrijeme, a mijenjaju se prvi pratitelji. Kravarsko u ovom trenutku ima bod zaostatka, Donji Hruševec tri, a slijede Gornja Opatija i Dubranec, svi još s realnim izgledima da na kraju sezonu podignu pobjednički pehar.

U subotu akcija na Boriščaku počinje u 15 sati, utakmicom Lučelnice i Šiljakovine, a nakon njih na teren izlaze Dubranec i Gornji Hruševec. Opatija i Markuševec igraju 'derbi' sredine ljestvice, dok će Gornja Opatija trebati opravdati ulogu favorita protiv zahuktalog Strezojeva.

Pravi derbi prvoplasiranih Divova, koji su predvođeni Robertom Huđberom nakon 11 kola i dalje jedina neporažena momčad, i trećeg Donjeg Hruševca, bit će prava malonogometna poslastica. Pokupsko i Kozjača igrat će za prestiž.

Domaćin će testirati snagu drugoplasiranog Kravarskog, dok će zadnji susret dana imati Hotnja i Lijevi Štefanki.

Uzbuđenja će se nastaviti i u nedjelju u Kozjači...

Velika borba se vodi za titulu najboljeg strijelca, Zvonimir Matušin iz Donjeg Hruševca je utrpao 17 komada, ali je Pavao Galović iz Dubranca zabio tek jedan manje.

Pretposljednje kolo igra se u Opatiji u srijedu 5. kolovoza, na praznik Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja...

Velika završnica je 15. kolovoza na blagdan Velike Gospe na Ilovači u Dubrancu.

 (Foto: MNL Vukomeričke gorice)

Podijeli