Novosti Sport Događanja

Povratak rukometašica i odbojkašica treninzima u Gradskoj sportskoj dvorani

18.05.2020. / Damir Žbulj

Život sportašica i sportaša se polako, ali sigurno ipak vraća u normalu. Na okupu su ponovno i rukometašice i odbojkašice, iako je njihova natjecateljska sezona zbog koronavirusa prvo prekinuta, a onda i okončana.

Ipak, dvomjesečna pauza je učinila svoje i djevojkama su potrebni pravi treninzi, koje će od ovog tjedna moći odrađivati i u Gradskoj sportskoj dvorani.

Individualni rad bio je dovoljan samo za održavanje fizičke spreme, a sad je ponovno vrijeme za učenje i napredak, pod budnim okom trenerica i trenera.

"Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera prema naputku Nacionalnog stožera i HZJZ sve su naše ekipe započele s treninzima."

"Od ponedjeljka s radom počinje i Gradska sportska dvorana u kojoj će seniorke, kadetkinje i mlađe kadetkinje odrađivati svoje treninge. Također, u dvorani ćemo u jutarnjima satima imati vratarske i individualne treninge." istaknuli su u velikogoričkom Udarniku.

Djevojčice rođene od 2004. do 2007. godine i 2008/09. godišta koristit će uz dvoranu i vanjske terene ŠRC Udarnik, dok će mini rukometašice biti na vanjskom igralištu pokraj Gradske dvorane.

"Upisi novih djevojčica su u tijeku i sve zainteresirane pozivamo da nam se jave na broj 098471130 ili na mail zrkudarnik2000@gmail.com," poruka je za sve zainteresirane.

Sličan je režim i u redovima HOK Gorica. Mlade velikogoričke odbojkaške nade s nestrpljenjem su dočekale povratak na parket.

Službenih rukometnih i odbojkaških natjecanja neće biti još neko vrijeme, no, već je dovoljno vremena izgubljeno i svaki zajednički trening je izuzetno važan za razvoj naših talentiranih sportašica.

 

Podijeli