Novosti Sport Događanja

Povratak rukometaša u velikom derbiju s vodećim Sesvetama

22.11.2020. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice othrvali su se naletu koronavirusa, izašli su iz izolacije, nastavili s treninzima, a u nedjelju od 19 sati u Gradskoj sportskoj dvorani vraćaju se utakmicama u devetom kolu Paket24 Premijer lige...

I to odmah protiv trenutno vodećih Sesveta!

Ekipa Andrije Nikolića je posljednji dvoboj imala 11. studenog kod Umaga, kad je deklasirala suparnika i slavila s 14 golova razlike.

Bit će ovo jedan sasvim drugačiji izazov, tek će se pokazati koliko je ovih deset dana pauze ostavilo traga na sjajne Goričane, koji su pet dosadašnjih ovosezonskih nastupa upisali četiri pobjede i remi protiv Varaždina, koji je u trećem kolu upravo ekipi pod vodstvom Silvija Ivandije nanio jedini poraz.

Nisu niti Sesvećani bili lišeni problema i manjka natjecateljskih utakmica proteklih tjedana. Nakon što su početkom studenog s deset razlike dobili Dubravu, zbog korone u suparničkim redovima odgođene su im utakmice s Porečom i Umagom pa će nedjeljni derbi i gostima biti veliki ispit trenutne forme. Prijenos je od 19 sati na PlanetSportu, za sve one 'sretnike' koji imaju taj televizijski kanal.

Gorica će odgođeni domaći dvoboj s Porečom iz šestog kola igrati u srijedu, redovni susret desetog kola sa Zametom u Gradskoj sportskoj dvorani na rasporedu je 28. studenog, a potrebno je još pronaći termine za odgođene utakmice kod Dubrave i Bjelovara.

U finišu prvog dijela ove turbulentne sezone, prije reprezentativne stanke u prosincu, Nikolićevu momčad čeka još veliki okršaj na gostovanju kod Varaždina i domaća utakmica s Dubrovnikom.

 

Podijeli