Novosti Sport Događanja

Pouzdani stoper produljio vjernost, mladi ofenzivac na posudbi kod bivšeg trenera Gorice

17.09.2020. / Damir Žbulj

Aleksandar Jovičić stigao je u Goricu kao pojačanje za HT Prvu ligu i u protekle dvije godine apsolutno je opravdao očekivanja. Prometnuo se u standardnog prvotimca, a upisao je ukupno 64 službena nastupa.

Novi ugovor ga za turopoljskog prvoligaša veže do ljeta 2024. godine.

"Moja obitelj i ja sretni smo ovdje, svi zajedno veselimo se novim izazovima. Na početku ove sezone imao sam problema s ozljedama, propustio neke utakmice, ali sad sam opet spreman pomoći suigračima da zajedno ostvarimo sve naše ciljeve. Moja želja je bila i ostala zaigrati s Goricom u Europi," istaknuo je branič porijeklom iz Prijedora.

Iduću utakmicu Gorica, koja poput Dinama u prva četiri kola ima sve četiri pobjede, igra u subotu od 17 sati na Gradskom stadionu protiv Istre 1961, uz povratak gledatelja na tribine. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20 kn za sektore A2, A3, B2, B3 i 30 kn za sektore A1 i B1. Na dan utakmice ulaznice je moguće kupiti online do 15 sati, a nakon toga na blagajni Zapad po cijeni od 30/40 kn.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam potpisao novi ugovor. Ovo smatram nagradom za sav uložen trud u razdoblju koje je iza nas, za sve ono što smo prošli zajedno u posljednje dvije godine," naglasio je Jovičić, prenosi službena klupska stranica.

Informacije za vlasnike godišnjih ulaznica

Svi vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2020./21. za ovu utakmicu protiv Istre 1961 dobit će privremene ulaznice za mjesto koje su odabrali prilikom kupovine svoje godišnje ulaznice. Za njih će na dan utakmice (subota, 19.9.) od 15 sati biti otvoren info pult pored blagajne Zapad na kojem će moći preuzeti privremene ulaznice za navedenu utakmicu. O terminima za preuzimanje gotovih godišnjih iskaznica Klub će ih obavijestiti naknadno.

Neposredno prije dolaska mladog iranskog reprezentativca Younesa Delfija na posudbu je poslan Gojko Gadže, 20-godišnji ofenzivac minutažu će potražiti u redovima drugoligaša Orijenta, kod bivšeg trenera Gorice Damira Milinovića.

"Mislim da je moj odlazak u Orijent najbolje rješenje za mene u ovom trenutku. U Gorici je trenutačno konkurencija, odnosno kvaliteta igrača na mojoj poziciji, izuzetno velika, a budući da momčad igra dobro i pobjeđuje, logično da tu nema razloga nešto previše mijenjati. Kad je već tako, vjerujem kako je dobra odluka otići u sredinu u kojoj ću dobiti znatno veću minutažu, odnosno priliku pokazati svoje kvalitete," rekao je Čapljinac pa dodao:

"Od ovog trenutka potpuno sam fokusiran na Orijent, na želju da momčad bude što uspješnija, ali i da osobno u svemu tome dokažem koliko vrijedim. Odlučan sam davati sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici, i nadam se da ću se uskoro vratiti u Goricu kao bolji i kompletniji igrač. Ovo je trenutačno najbolji put za mene i moju karijeru, no moj cilj i dalje ostaje igrati važnu ulogu u dresu Gorice."

U petak peto kolo otvaraju Šibenik i Lokomotiva (18 sati), u subotu još Dinamo čeka Slaven Belupo (19.05 sati), dok u nedjelju Osijek igra u Varaždinu (19.05 sati). Zbog europskog gostovanja Hajduka u Makedoniji odgođen je 'jadranski derbi' Splićana kod Rijeke.

HT Prva liga:
1. Dinamo 4 +11 12
2. HNK Gorica 4 +7 12
3. Hajduk 4 +2 7
4. Varaždin 4 -2 7
5. Rijeka 4 -2 6
6. Osijek 4 -1 4
7. Lokomotiva 4 -6 4
8. Slaven Belupo 4 -1 3
9. Šibenik 4 -3 1
10. Istra 1961 4 -5 0

 

Podijeli