Novosti Sport Događanja

Potop u Lučelnici nije zaustavio Brešku ligu, nastavlja se uzbudljiva borba za vrh

12.07.2020. / Damir Žbulj

Niti oblini kišni potop nije poremetio sedmo kolo Breške lige, koje se odigralo u Lučelnici. Najavljeno nevrijeme stiglo je prema svim prognozama, ali ligaška malonogometna akcija nije zaustavljena...

Nažalost, noćni turnir koji se trebao odigrati nakon Breške lige odgođen je zbog nepovoljnih uvjeta.

Domaćin je na otvaranju programa s 3:2 uspio svladati Gornji Hruševec, a dramatičan okršaj odlučili su Ivan Fabijanac, Tomislav Petković i Josip Sumrak.

Dubranec je priključak s vrhom ljestvice zadržao hat-trickom Galovića i pogotkom Josipa Grdenića, u 4:1 slavlju protiv Lijevih Štefanki, dok su Zagorac i Domitrović odveli Kravarsko do očekivane pobjede nad ekipom Strezojeva (2:0), koja je i dalje posljednja na ljestvici bez ijedne pobjede.

Pokupsko također ne zna za slavlje, s 3:1 (Robert Huđber, Tomislav Sremić, Filip Huđber) dobila ih je Velika Buna, i dalje jedina neporažena momčad, prvi pratitelj Gornje Opatije. Lider je preko Matije i Daniela Brajkovića s 2:0 dobio Novo Brdo.

Markuševec je s 4:2 nadigrao Kozjaču, uz po dva pogotka Tomislava i Luke Brebrića, dok je Šiljakovina bila uvjerljiva protiv Hotnje. U 4:1 sigurnu pobjedu Josip Rak ugradio je hat-trick, a Patrik Rak je jednom bio precizan.

Donji Hruševec i dalje drži korak s vodećima, a okršaj s Opatijom presudili su Nikola Kuzmić i Zvonimir Matušin.

Nedjeljna akcija seli se upravo u Donji Hruševec, gdje će od 15 sati domaćin osmom kolu biti Strezojevo.

Bit će ponovno uzbudljivih dvoboja, Markuševec će testirati vodeću Gornju Opatiju, Donji Hruševec je favorit protiv Pokupskog, dok će Velika Buna do šeste pobjede probati doći protiv Gornjeg Hruševca.

Podijeli