Novosti Sport Događanja

Poraz Udarnika od Dubrave Tim Kabel

28.10.2017. / Sportska redakcija

Poslije rezultatski uspješnog niza u kojem šest kola nisu osjetili gorčinu poraza, pozitivan kurilovečki niz zaustavila je danas Dubrava Tim Kabel za čijim je kormilom bivši trener Udarnika, Boris Perković kojeg je prošlog proljeća naslijedio Damir Biškup. U današnjem susretu momčad Dubrave slavila je s 3:1.

Utakmica je odlučena još u prvom dijelu u kojem je dvjestotinjak okupljenih gledatelja vidjelo sve zgoditke. Poveo je Udarnik preko Filipa Hodaka u 16. minuti. Radost na kurilovečkoj klupi kratko je trajala, jer su domaćini preko Tina Đaferovića u 27. minuti stigli do izjednačenja, da bi nakon toga najopasniji igrač Dubrave, Dragan Juranović s dva pogotka do isteka 45. minute postavio pokazat će se kasnije konačnih 3:1.

Derbi utakmica 13. kola odigrana je u Krapini gdje je Zagorec ugostio Vinogradar čiji su igrači slavili s uvjerljiv 4:0. Uspješan gost bila je i Opatija koja je s 1:0 svladala Špansko, a istim je rezultatom Segesta porazila Zagreb. Pazinka je u Pazinu s 2:1 slavila protiv HAŠK-a, dok je Rudar u Labinu s 1:0 porazio Vrapče. Susreti između Krka i Maksimira, te Jadrana i Dugog Sela završili su bez pogodaka.

Kolo će sutra u 11 sati zaključiti Trnje i Vrbovec.

Podijeli