Novosti Sport Događanja

Pomlađena Lomnica slavila u Kerestincu

03.04.2017. / Sportska redakcija

Jedinu pobjedu od turopoljskih predstavnika u Jedinstvenoj županijskoj ligi ostvarila je Lomnica koja je slavila u Kerestincu gdje su izabranici trenera Igor Mostarlića s 1:0 svladali domaći TOP. Strijelac pogotka vrijednog tri boda bio je Josip Štuban.

-Mogu reći kako su dečki izvršili sve zahtjeve koje sam postavio pred njih. Igralo smo u nešto zatvorenijoj formaciji, a iz prvog pravog pokušaja smo zabili gol te smo vodstvo uspjeli očuvati do kraja susreta- o utakmici će trener Igor Mostarlić.

Put Kerestinca Lomnica je otišla bez čak sedmorice igrača koji su istrčali na teren u prvom proljetnom kolu protiv Gorice II. Njihova mjesta silom prilike zauzela su šestorica juniora, dok su u nastavku u igru uvedena još dva igrača juniorske momčadi koja je vodeća u svojoj ligi.

-Želio bih reći kako su ti juniori 17 utakmica bez poraza, a da se na njih ozbiljno računa vidi se po tome što oni subotom igraju za juniore, a nedjeljom za seniore što je dokaz kako smo se sve više počeli bazirati na igrače iz svog pogona- kaže nam Mostarlić.

S dvije uzastopne pobjede Lomnica sve više grabi prema svom cilju ostanku u ligi. Izravan suparnik u toj borbi, Sloga SU-ZA sljedeći je protivnik.

-Ja vjerujem kako ćemo mi ostanak osigurati i prije posljednjeg kola. Pobjedom protiv Sloge učinili bi jedan veliki korak prema tom cilju- zaključio je Mostarlić.

Utakmica između Lomnice i Sloga SU-ZE igra se u nedjelju na igralištu Lomnice od 11 sati. 

Podijeli