Novosti Sport Događanja

Pojačanja se odmah iskazala: Martinović i Hodak osigurali pripremno slavlje Kurilovca

19.07.2020. / Damir Žbulj

Iako je na početku priprema rezultat uvijek u drugom planu, pobjeda nad trećeligaškim konkurentom iz Krapine (2:1) sigurno je razveselila sve u Kurilovcu.

Možda i još više činjenica kako mrežu Zagorca pogađali Vlatko Martinović i Filip Hodak, igrači koji su na Udarnik stigli kao pojačanja.

Od prve minute krenuli su Debijađi, Ćosić, Čunčić, Šarić, Čurek, Matoš, Mandura, Tominac, Hodak, Tramontana i Dianežević, dok su u drugom dijelu zaigrali Buđak, Grdenić, Kovačić, Čolić, Stiplošek, Muhar, Marinić, Roginić, Althaller, Martinović, Sudar i Sedlaček.

Ekipu Perice Vidaka prije početka priprema napustili su tek Hrvoje Humeljak, koji će iduće sezone nositi dres Lukavca, te braća Posavec, što treneru Kurilovčana omogućava kontinuitet rada.

Kurilovec je proteklo trećeligaško natjecanje, prekinuto zbog koronavirusa, odradio sjajno, bio je odmah pri samom vrhu, što je i ambicija za novu sezonu. Jer, nakon iznenadne i prerane smrti Ivana Rubinića, trećeligaško društvo bez Vinogradara više neće biti isto.

Prvih desetak dana treninga je odrađeno, prvi ispit uspješno je položen, a prema nekom planu i programu slijede oni protiv Jaruna, koji se poprilično osnažio, Zeline, Hrvatskog dragovoljca, HAŠK-a i Kustošije.

-->> NK Kurilovec osniva žensku ekipu

Prema rasporedu treće kolo Kupa NSZŽ igra se 5. kolovoza, Kurilovec gostuje kod Bistre, a Gorica kod Lukavca. NK Strmec je domaćin Vrbovcu, a NK Sava dočekuje Dugo Selo.

Sredinom idućeg mjeseca igra se i Kup NS Velike Gorice, Kurilovčani gostuju kod Gradića, Turopoljac u Kučama igra protiv Mraclina, a Ban Jelačić je u Vukovini domaćin Poletu.

 

Podijeli