Novosti Sport Događanja

Podijeljene medalje u Ligi mješovitih trojki: Pijeska ima za svakog od vas!

14.07.2020. / Damir Žbulj

Uspješno je zaključeno još jedno izdanje zanimljive Lige mješovitih trojki u odbojci na pijesku.

Finalni dan donio je brojne okršaje i uzbudljive mečeve, a na kraju je slavljenički pehar i zlatne medalje osvojila ekipa pod nazivom 'Šmošari i ostali klošari', za koju su prijavljeni bili Doris Barić, Lorena Bosnar, Oliver Bosnar, Filip Kovačić, Doroteja Mutak, Emina Mehić i Jura Bijelić.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Daleka obala, u kojoj su igrali Ado Glavaš, Tonka Glavaš, Juraj Jogunica, Valentina Vrbanc i Matija Šulc.

Brončane medalje zaslužili su iz ekipe Uvik kontra, odnosno Ivana Karuc, Rafael Mamić, Iva Poljičak i Marko Stipić.

Nagrade najboljima dodijelio je zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Krešimir Ačkar.

"Vesela ekipa naših voditelja Kluba odbojke na pijesku Tur uložila je puno truda i ljubavi u organizaciju događaja. Hvala svima koji su došli u Pješčanu Arenu i tako podržali sportašice i sportaše, kao i organizatore! Uskoro počinju nove prijave za nove turnire, pratite nas i dalje i pridružite nam se pod suncem, pijeska ima za svakoga od vas," poruka je iz KOP Tura za kraj još jednog izdanja popularne Lige mješovitih trojki!

Galerija slika

Podijeljene medalje u Ligi mješovitih trojki: Pijeska ima za svakog od vas! Podijeljene medalje u Ligi mješovitih trojki: Pijeska ima za svakog od vas! Podijeljene medalje u Ligi mješovitih trojki: Pijeska ima za svakog od vas! Podijeljene medalje u Ligi mješovitih trojki: Pijeska ima za svakog od vas! Podijeljene medalje u Ligi mješovitih trojki: Pijeska ima za svakog od vas! Podijeljene medalje u Ligi mješovitih trojki: Pijeska ima za svakog od vas!

Podijeli