Novosti Sport Događanja

Pinky organizira Sportsko ljeto u Velikoj Gorici

16.06.2020. / Damir Žbulj

Velikogorički judo klub Pinky brine se za vaše klince tijekom cijele godine, no, ovog ljeta posvetit će im posebnu pažnju.

U srpnju će se održati 'Sportsko ljeto u Velikoj Gorici', bit će to Ljetni kamp za djecu od 7 do 13 godina, u kojem će Pinky treneri kvalitetno raditi s polaznicima, a uključene su aktivnosti juda, gimnastike, mala škola atletike i kreativne radionice, uz osigurani ručak.

Prijave su otvorene do 20. lipnja, prvi termin Ljetnog kampa je već popunjen od 6. do 10. srpnja, dok roditelji svoje klince mogu upisati u tri preostala termina, od 13. do 17. srpnja, od 20. do 24. srpnja te od 27. do 31. srpnja.

"Dragi roditelji i mali judaši, ponudili smo vam nešto novo za klince koji neće imati priliku pobjeći na more tijekom srpnja. Dođite se zabaviti s nama u određenim terminima, od 8.30 do 14.30 sati. Ostalo je još nekoliko dana za prijave i ako još niste, javite nam se. Prvi termin je popunjen, imamo još malo mjesta u ostalim terminima. Vidimo se na 'Sportskom ljetu u Velikoj Gorici'," istaknuli su Pinkyjevci.

Sve informacije možete dobiti na telefon 091 633 0303 ili poslati upit na jkpinkyvg@gmail.com adresu elektroničke pošte.

IN MEMORIAM - IVAN DRAŠKOVIĆ

JK Pinky ovaj je mjesec pretrpio i veliki gubitak, preminuo je Ivan Drašković, osnivač i član prvog IO JK Pinky VG.

"Dragi Ivane, hvala ti što si sve ove godine nesebično pomagao i davao cijelog sebe kako bi naš klub na kojeg si bio toliko ponosan danas izrastao u jedno posebno mjesto. Počivaj u miru dragi prijatelju," emotivna je poruka iz kluba, uz najiskreniju sućut Marini, Marku, Ivi i Tanji te ostalim članovima obitelji.

 

Podijeli