Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Petarda Lukavca u Kutini, Straža zaustavila Gradiće

17.09.2020. / Damir Žbulj

Lukavec je nastavio sa sjajnim partijama i rezultatima i u šestom kolu 4. NL Središte Zagreb. Ekipa pod vodstvom Slavena Batovanje protutnjala je Kutinom, puknula je petarda u mreži Moslavine!

Golijada je krenula u 15. minuti, Matej Puntarić je poentirao glavom poslije kornera, ali je nažalost nakon isteka prvih pola sata morao napustiti travnjak. Umjesto njega je ušao Marin Tuka...

Josip Grdenić je povećao prednost u 19. minuti, a desetak minuta prije predaha je Hrvoje Humeljak pogodio za 0:3.

U nastavku su gosti samo zaključili posao. Benito Elez, koji je ušao na poluvremenu umjesto kapetana Borkovića, pola sata prije kraja zabija i četvrti gol Lukavca, a konačnih 0:5 je u finišu dvoboja postavio Marko Cimeša, još jedan adut s klupe u ovom dvoboju.

 

Na utakmici nije bilo nazočnosti gledatelja po preporuci stožera Sisačko-moslavačke županije zbog Covid-19.

NK LUKAVEC: Nino Martin Luter, Marijan Grdenić, Domagoj Lagundžija (Fran Matić 80'), Luka Kovačić, Hrvoje Humeljak (Marko Cimeša 72'), Luka Borković (Benito Elez 46'), Ivan Kaurin, Josip Grdenić (Haithem Hanachi 63'), Matija Ezgeta, Matej Puntarić (Marin Tuka 31'), Ivan Krpečanec. Klupa: Petar Gudelj, Mijo Jandriš. 

Petom prvenstvenom pobjedom Lukavec je prestigao Gradiće i stigao do druge pozicije s 15 osvojenih bodova, jednim manje od vodećih Ravnica. U subotu od 16.30 sati pred svojim navijačima dočekuje Slunj.

Gradiće je zaustavila Straža u Humu na Sutli i to iz penala tri minute prije isteka regularnog vremena. Karlo Leško svladao je Zagorca i osigurao domaćima sva tri boda. Momčad Gorana Jelavića upisala je prvi poraz, a u nedjelju od 16.30 sati u goste im stiže lider iz zagrebačkih Ravnica.

NK GRADIĆI: Ivan Zagorac, Hrvoje Krstanović, Luka Krstanović, Filip Turkalj, Toni Borovac (Armin Abazi 62'), Jurica Brdek, Filip Župetić (Stjepan Pralas 58'), Josip Hrženjak (Junior Yame Loaw 54'), Igor Hajduk, Ante Radoš, Patrik Vojnić (Marko Sukser 90')

Dinamo iz Odranskog Obreža je s 2:1 (Josip Ćorić, Pejo Pejić) dobio Mladost u Zaboku i tako zadržao priključak za vrhom ljestvice.

Odra je protiv Banovca iz Gline na svom travnjaku s 3:1 (Karlo Bundek, Filip Luter 2) stigla do druge pobjede.

 

Podijeli