Novosti Sport Događanja

'Petarda' Gradića u mreži Stubice za povratak na vrh

14.09.2020. / Damir Žbulj

Sjajan niz odličnih partija i rezultata nastavili su Gradići i u petom kolu nove četvrtoligaške sezone, na svom travnjaku protiv Stubice.

Gosti iz Zagorja nisu imali nikakvih šansi, a čak pet puta su vadili loptu iz mreže...

Otvaranje dvoboja bilo je ključno, jer je Igor Hajduk prvi gol zabio već u prvoj minuti, a u devetoj je golom Jurice Brdeka prednost i udvostručena. Lešković je nakon pola sata igre smanjio zaostatak, ali u nastavku su domaći brzinski otklonili sve dvojbe.

Hajduk je svoj drugi pogodak postigao poslije pet minuta igre u drugom poluvremenu, a pola sata prije kraja Filip Turkalj u potpunosti Gradiće usmjerava prema novom slavlju, i to samo tri minute kako je ušao u igru umjesto Hrženjaka. Armin Abazi je na teren ušao umjesto Hajduka, a u samoj završnici postavio je na konačnih 5:1. 

fantastičan je pogled na ljestvicu 4. NL Središte Zagreb, Gradići su ponovno na vrhu s 13 osvojenih bodova, koliko imaju i Ravnice, a samo bod manje ima Lukavec!

-->> U vrhu četvrtoligaškog društva: Lukavec slavio četvrtu u nizu

Iduće kolo igra se već u srijedu, Gradići putuju u Hum na Sutli kod Straže, a Lukavec u istom terminu od 17 sati igra u Kutini kod Moslavine.

NK GRADIĆI: Ivan Zagorac, Hrvoje Krstanović, Toni Borovac, Jurica Brdek, Stjepan Pralas (Filip Župetić 53'), Josip Hrženjak (Filip Turkalj 57'), Krešimir Budimir, Igor Hajduk (Armin Abazi 79'), Junior Cedrick Yame Loaw (Igor Cindrić 68'), Ante Radoš, Patrik Vojnić (Luka Krstanović 72'). Klupa: Marko Sukser, Marko Župetić. 

 

Podijeli