Novosti Sport Događanja

Pet medalja na Međimurje Openu, Igor Vrban uzeo zlato

04.09.2018. / Damir Žbulj

Počela je nova sezona za velikogoričke karatašice i karataše, kao i svake godine prvi turnir bio im je onaj u Čakovcu u organizaciji KK Globus.

Međimurje Open okupio je rekordan broj natjecateljica i natjecatelja, njih 1200 iz čak 127 klubova i 15 zemalja, a među njima su do pet medalja stigli i naši predstavnici.

Istaknuo se Igor Vrban, koji je u konkurenciji juniora svoje kategorije iznad 76 kilograma osvojio zlatnu medalju, nakon pobjeda nad dvojicom predstavnika Bosne i Hercegovine i jednim iz Slovenije.

Ines Grdenić je u konkurenciji mlađih seniorki osvojila srebro, a među seniorkama broncu.

Kristijan Obrazović ušao je među mlađe seniore i osvojio brončanu medalju, dok je Petar Orešković je za dobar nastup zaslužio juniorsku broncu u kategoriji do 61 kilograma.

Karate klub Velika Gorica je u Čakovcu nastupio sa starijom natjecateljskom ekipom kadeta, juniora i mlađih seniora. Dominik Kučan je nakon pet odrađenih borbi ostao na korak od medalje, tijesnim porazom u borbi za brončano odličje. Patrik Macukić je u juniorskoj kategoriji do 76kg upisao pobjedu i poraz.

"Nakon desetak dana treninga ukupni dojam je odličan, a svi su odradili svoje borbe i iznad očekivanja. Veselimo se nadolazećim turnirima, Zagreb Open i Croatia Open u Rijeci, koji su iznimno jaka natjecanja i gdje želimo prikupiti što više mečeva i iskustva te, naravno, ostvariti i što bolje rezultate," poručili su iz KK Velika Gorica.

Podijeli