Novosti Sport Događanja

#OstaniDoma i gledaj cijeli dan Goricu na HNTV-u

23.03.2020. / Damir Žbulj

Još nedavno glavne vijesti uz HNK Gorica na našim domaćim nogometnim prvoligaškim travnjacima bile su vezane uz odlazak Sergeja Jakirovića s pozicije trenera, dolazak novog stratega Litavca Dambrauskasa, optimistične najave nastavka borbe za Europu, razočaravajućeg remija u Varaždinu, domaćeg poraza od Lokomotive...

No, tada je u naše živote stigla 'korona' i nogomet je sasvim jasno pao u drugi plan...

Iskreno se nadamo kako ćemo uskoro ponovno na Gradski stadion, pratiti uspjehe turopoljskog prvoligaša, a do tada nam je HNTV osigurao Dan HNK Gorica, kad će u programu svoje televizije, u utorak 24. ožujka, od 12.15 sati prikazivati najzanimljivije i najspektakularnije utakmice Goričana u protekle dvije prvoligaške sezone.

Prvo je na redu spektakularno prošlosezonsko slavlje na Poljudu u četvrtom kolu kad je Gorica golovima Miye i Zwolinskog slavila 2:0.

Slijede dvije utakmice s Rijekom, prvo 2:1 preokret u Velikoj Gorici (Zwolinski, Atiemwen), nakon koje je Matjaž Kek, najdugovječniji trener Prve HNL, morao podnijeti ostavku, kao i 3:1 pobjeda na Rujevici, također poslije preokreta, golovima Zwolinskog, Dvornekovića i Lovrića.

Iduća fešta je 3:0 'demontaža' Hajduka na Gradskom stadionu u 31. kolu prošle sezone. Miya je tada bio dvostruki strijelac, a ponovno se u listu strijelaca upisao i Zwolinski.

Rijeka je bila 'mušterija' i ove sezone, u 13. kolu Gorica je na Rujevici slavila 2:1, zabio je opet Zwolinski, a tri boda je u sudačkoj nadoknadi osigurao Matija Dvorneković.

Uslijedila su odmah nakon toga dva povijesna okršaja i 2:1 pobjede za pamćenje na Gradskom stadionu u samo tri dana, kad su Kristijan Lovrić i Joey Suk prvo torpedirali Splićane u prvenstvu, a nakon toga i u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa.

Dakle, ostanimo doma i tko može neka uživa u sjajnim partijama Gorice u nadi kako će se brzo situacija u svijetu i Lijepoj našoj normalizirati i kako ćemo ponovno imati prilike i uživo svjedočiti ovakvim dvobojima, dok će se navijači veseliti i grliti nakon novih pobjeda!

 

Podijeli