Novosti Sport Događanja

Osobni rekordi i mjesto na postolju za Jasnu i Hrvoja Mikulića

30.08.2021. / Damir Žbulj

Na zagrebačkom Bundeku održan je tradicionalni Grawe noćni maraton, na kojem je nastupilo i troje predstavnika Maraton kluba Velika Gorica.

Na utrci polumaratona odlično su se snašli supružnici Jasna i Hrvoje Mikulić! Jasna je utrku otrčala za 1:45:37 te je zauzela prvo mjesto u svojoj dobnoj kategoriji, dok je Hrvoje bio treći u svojoj kategoriji s vremenom 1:39:14. Oba rezultata su njihovi osobni rekordi na ovoj dionici!

Želimir Delač je nastupio na utrci od 10 kilometara te je s vremenom 0:47:46 zauzeo ukupno deseto mjesto, ali se i popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u svojoj dobnoj kategoriji.

Vedrana Janjić i Vedran Planinšek nastupili su na 'trail' utrci Vertikalno lice Platka. Sudjelovali su u najdužoj utrci od 28,5 kilometara s više od 1500 metara ukupne visinske razlike.

"Svi koji su trčali trail utrke znaju što ta visinska razlika znači, a svi koji nisu i dobro da ne znaju. Čestitamo svim našim članovima na super rezultatima. Nastavak službene atletske sezone nam je jako blizu, sa 6. kolom HALS-a i Prvenstvom Hrvatske za mlađe seniore i mlađe seniorke. No, doo tada još slijedi finalno brušenje forme," javio nam je tajnik MKVG Bruno Škrinjarić.

Vedrana je ostvarila odličan plasman te je osvojila ukupno četvrto mjesto s vremenom 4:50:29. Vedran je utrku završio na osmom mjestu s vremenom 4:50:30.

 

Podijeli