Novosti Sport Događanja

Okuje se sprema za subotnju feštu i nove okršaje Turopoljsko-posavske lige

04.07.2024. / Damir Žbulj

Nakon pet odigranih kola Malonogometne lige Turopolja i Posavine na vrhu ljestvice je ekipa Kuča, što i nije neka senzacija s obzirom na to da se radi o braniteljima naslova i osmerostrukim osvajačima ovog natjecanja, u devet prethodnih izdanja.

No, ove godine mogli bi imati žestoku konkurenciju u Vukovini, Čičkoj Poljani i Novom Čiču pa će svaki bod u borbi za titulu biti od presudne važnosti.

Nije neka senzacija niti da su dečki iz Okuja vrhunski organizatori i kako se u subotu, 6. srpnja, na terenu NK Torpedo očekuje prava 'veselica', kako na sjajno pripremljenom travnjaku tako i pored njega.

Sve počinje od 16.30 sati okršajem Mraclina i Čičke Poljane, a slijedi dvoboj Jagodnog i Veleševca. Lazina igra protiv Rakitovca, dok će od 18.30 sati na teren izaći Okuje i Drnek. Vukovina igra s Ribnicom, dok će na kraju programa snage odmjeriti Turopolje i Novo Čiče.

Kučani će ove subote odmarati, ali samo na terenu, jer su itekako pozvani na feštu...

Domaćini iz Sportskog društva Okuje su najavili kako hladne cuge neće nedostajati, a za zabavu do sitnih sati pobrinut će se i živa muzika.

Ovaj vikend Turopoljsko-posavska liga ima dvostruki program, jer će se u nedjelju na travnjaku Nogometnog kluba Turopolje igrati Kup natjecanje, a najvažnije pitanje je može li itko skinuti Kuče s trona?

Galerija slika

Okuje se sprema za subotnju feštu i nove okršaje Turopoljsko-posavske lige Okuje se sprema za subotnju feštu i nove okršaje Turopoljsko-posavske lige

Podijeli