Novosti Sport Događanja

Odbojkaši Gorice u Čazmi nastavili niz

07.02.2017. / Sportska redakcija

Utakmicom u Čazmi odbojkaši Gorice koji su jesenas bili najbolja momčad 2. A lige otvorili su drugi dio prvenstva. Protiv istoiemog domaćina ostavrena je pobjeda od 3:1 čime su Goričani zadržali stopostotni niz.

Mjesec dana prvenstvene pauze, gorički odbojkaši iskoristili su za obnavljanje kondicije i snage, te za odigravanje utakmica protiv prvoligaških momčadi. Rezultat tih mjesec dana napornog rada bila je pobjeda protiv uvijek neugodne Čazme. U ostvarenju devete uzastopne pobjede u prvenstvu, trener Ivan Šulc, nije mogao računati na Snježana Prevolnika, Damjana Šprema te Ivana Vrpoljca, koji je u zimskom prijelaznom roku pojačao redove Goričana. Tako su priliku s klupe, uz Josipa Huljeva, čekali i juniori Genti Martinaj i David Petar Buđak.

-Nadali smo se da ćemo uz kolektivnu dobru timsku igru ostvariti pobjedu. Danas smo morali dati 110 posto od sebe kako bi uzeli sva tri boda. Nama je cilj osvojiti prvo mjesto u prvenstvu i dat ćemo sve od sebe da do kraja sezone to i ostvarimo- nakon utakmice je rekao Domagoj Burčul.

2. A ODBOJKAŠKA LIGA, 10. KOLO
MOK ČAZMA – OK GORICA 1:3 (14:25, 13:25, 32:30, 23:25)

Podijeli