Novosti Sport Događanja

Od Hvidre se oprostili i branitelji naslova i Gorenc Transporti, u subotu ćemo saznati polufinaliste!

07.01.2023. / Damir Žbulj

Bliži se završnica jubilarnog 30. izdanja tradicionalnog goričkog malonogometnog turnira Kup HVIDR-a, a subota će u srednjoškolskoj dvorani biti rezervirana za četvrtfinalne okršaje.

Ove godine imat ćemo nove pobjednike, jer je branitelj naslova Pizza Factory zaustavljen već u svom prvom nastupu. Aktualni prvaci bili su postavljeni za nositelje, uključili su se u natjecanje tek u osmini finala, ali u 'dvoboju pizzerija' uspješnija je s 2:1 bila ekipa Pizzeria Z1, golovima Marka Prenkpalaja i Panića.

Za nositelje su bili postavljeni i Gorenc Transporti, ali niti 'Brežani' nisu uspjeli ući među osam najboljih. Tix Servis bio je uspješniji u raspucavanju, nakon što je regularni dio utakmice završio 2:2. Raužan je bio dvostruki strijelac za Tix Servis, dok su Sudar i Šoštarec zabili za Gorenc Transporte, no, nije bilo dovoljno.

U četvrtzavršnicu nisu prošli niti Max Autodijelovi Staklo Matić, ekipa koja je turnir osvojila i 2019. i 2020. godine i koja je također bila postavljena za jedne od nositelja, međutim, protiv motiviranih igrača Taxi Bračića jednostavno nisu imali šanse. Milatović je dao dva komada, po jedan su dodali Britvec i Turković i 'taksisti' s 4:1 nastavljaju borbu za trofej i veliku nagradu od 30 tisuća kuna.

Tituli prvaka nastavlja se nadati i ekipa Sport One, koja je nakon raspucavanja eliminirala Iličić Mont, a uspješni su bili i momci iz ekipe CB Va Bene, koji su golovima Šundova i Bajrića s 2:0 izbacili BT Servis.

SC Flegar je s 3:0 nadigrao Pizzeriju Vivu, pogocima Puljića, Brkića i Fluka, dok su dvije utakmice završile s minimalnih 1:0, The Secret Club je golom Janušića izbacio Jako Team, a Keraterm CB Kod Rojca je zahvaljujući Hrgi porazio ekipu Patria Gym.

Subotnji program u 17.30 sati otvaraju Taxi Bračić i SC Flegar, a nakon njih na parket izlaze Sport One i CB Va Bene, u 18.15 sati.

u 19 sati je na rasporedu četvrtfinalni dvoboj ekipa Keraterm CB Kod Rojca i Pizzeria Z1, a na kraju današnjeg programa, od 19.45 sati, u akciji će biti The Secret Club i Tix Servis.

Bit će sve to skupa sjajna uvertira za veliku nedjeljnu završnicu, koja će krenuti od 16 sati, utakmicama polufinala. U planu je i revijalni dvoboj veterana HNK Gorica i ekipe 2. Gardijske brigade Gromovi, utakmica za treće mjesto igrat će se od 18.15 sati, a veliko finala jubilarnog 30. izdanja turnira Kup HVIDR-a igra se u od 19 sati.

Publika je i ove godine prepoznala dobar mali nogomet, tribina u Bakariću je odlično ispunjena, a organizatori očekuju sjajnu atmosferu i u subotu i u nedjelju, kad ćemo saznati tko će podignuti pobjednički pehar!

 

 

 

 

(Foto: Kup HVIDR-a)

Galerija slika

Od Hvidre se oprostili i branitelji naslova i Gorenc Transporti, u subotu ćemo saznati polufinaliste!

Podijeli