Novosti Sport Događanja

Novo ime u svlačionici Bikova

23.02.2021. / Damir Žbulj

Odlaskom Ante Krapića i Maja Kovačevića otvorilo se mjesto u 'rosteru' KK Gorica, a djelomično ga je popunio 26-godišnji Ozren Pavlović, bivši U16 i U20 hrvatski reprezentativac.

Pavlović je 206 centimetara visoko krilo, a ove je sezone već igrao u HT Premijer ligi, u dresu Vrijednosnica Osijek

Imao je zanimljivu karijeru u mlađim kategorijama je igrao za Cedevitu i Fenix. Potom odlazi na školovanje u SAD, na Hawaii Warriors College u NCAA D1 diviziju. U Hrvatsku se vraća u redove Dubrave Furnira, nastupao je i za šibenski Jolly JBS i za Vrijednosnice Osijek, a imao i međunarodnog iskustva, od Slovačke (MBK Handlova) i Češke (Turi Svitavy, Pardubice) pa do Španjolske (Quintanar).

Priliku pokazati što zna imat će već u četvrtak na gostovanju kod Splita.

Gorica dva dana kasnije igra doma protiv Furnira, prije nego se uputi u Sarajevo na novi regionalni nastup na turniru ABA lige.

Bikovi su na ljestvici HT Premijer lige na trećoj poziciji sa 16 pobjeda i četiri poraza, koliko ima i zagrebačka Cibona. Zadar na vrhu ima jedan poraz manje, dok je Split ove sezone u prvenstvu izgubio pet utakmica, među kojima i onu na otvaranju sezone u Gradskoj sportskoj dvorani. Žuti su uzvratili Sesaru i njegovim košarkašima u osmini finala Kupa Kreše Ćosića.

Novi okršaj bit će izuzetno zanimljiv i pravi derbi.

Podijeli