Novosti Sport Događanja

Nogometaši Turopolja za nove bodove nisu ni trebali oznojiti dresove

17.11.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Turopolja trebali su u posljednjem ovogodišnjem domaćem dvoboju 2. ŽNL Istok dočekati Slobodu Gradec...

Kažemo, trebali, jer se gosti iz okolice Vrbovca nisu pojavili i utakmica je bez borbe registrirana 3:0 za domaće.

U sastavu trenera Črljenca za dvoboj sa Slobodom bili su Igor Ogrič, Marin Križanac, Ivo Berković, Dino Cota, Marin Ivanković, Hamdija Sejfović, Andreas Šejić, Stanko Herceg, Mislav Ceković, Matej Robić, Tomislav Lučić, Jasmin Blagušević, Ladislav Jambrečina, Almir Sejdinović, Saša Vojnović, Jurica Jambrešić, Denis Mešić i Željko Josić, ali momci za nova tri boda nisu trebali oznojiti dresove.

Turopoljcima je to sedmo slavlje u desetom nastupu i trenutno su na drugoj poziciji ljestvice s 22 osvojena boda, jednim više od Croatije iz Nove Kapele i dva manje od lidera iz NK Brcko, no, oba konkurenta za ulazak u viši rang imaju i jednu odigranu utakmicu više.

Zanimljiva će biti borba u posljednjem kolu jesenskog dijela sezone, Turopolje gostuje kod Graničara u Tučeniku, koji je u 11 odigranih kola osvojio 18 bodova.

Brcko 'na papiru' ima laku zadaću kod posljednje Mladosti u Brezinama.

Na ljestvici strijelaca neprikosnoven je Robert Salaj iz Croatije, koji je čak 27 puta tresao suparničke mreže. Hrvoje Hodžić iz Brckog zabio je 12 komada, Domagoj Šimatović iz Graničara deset, a slijedi Andreas Šejić s devet golova, od čega su dva bila iz kaznenih udaraca.


2. ŽNL Istok, 12. kolo:
NK Turopolje - NK Sloboda Gradec 3:0 bb
NK Mladost Obedišće - NK Graničar Tučenik 0:2
NK Brcko - NK Žabnica 4:1
NK Croatia Nova Kapela - NK Mladost Brezine 7:0

 

Podijeli