Novosti Sport Događanja

Nevjerojatna Dora Habijančić zlatna i na Casper Openu, Bačurin i Bašković srebrne, Kajfeš osvojila broncu!

22.10.2019. / Damir Žbulj

U organizaciji taekwondo kluba Casper iz Zagreba, u dvorani OŠ Hrvatski Leskovac održao se peti Casper Open. Na natjecanju je nastupilo 280 natjecatelja iz 39 klubova, a zapažene rezultate ostvario je naravno i TKD Velika Gorica.

"Na ovom natjecanju nastupili smo s osam natjecateljica i natjecatelja te smo osvojili četiri medalje, od čega jedno zlato, dva srebra i broncu," javio nam se trener Igor Matić.

Zlatna je bila Dora Habijančić u kategoriji mlađih kadetkinja do 39 kilograma s izvrsno odrađene četiri borbe.

"Ovo je Dori sedmi osvojeni turnir ove godine, u kojoj još ne zna za poraz, što je nevjerojatno," naglasio je Matić!

Srebrna je bila Katarina Bačurin u kategoriji mlađih kadetkinja do 36kg s dvije pobjede i jednim porazom, a medalju istog sjajna je nakon dvije pobjede i poraza u finalu osvojila i Marinela Bašković u kategoriji kadetkinja -41kg.

Brončanu medalju je osvojila Lejla Lea Kajfeš u kategoriji mlađih kadetkinja -39kg, poslije dvije pobjede i poraza u polufinalu.

"Svi naši natjecatelji su odradili odličan turnir i naše mlade nade sve više napreduju, a dokaz tome je i podatak da su mlađe kadetkinje na ovom turniru zauzele visoko treće mjesto ekipno u konkurenciji 39 klubova," poručio je za kraj Matić.

Podijeli