Novosti Sport Događanja

Nedjeljna završnica Gorica Opena: Velika borba za trofej u Pješčanoj Areni

22.08.2021. / Damir Žbulj

Pred nama je završnica zanimljivog i uzbudljivog Gorica Open 2021 turnira u odbojci na pijesku, koji je u velikogoričku Pješčanu Arenu privukao ponajbolje hrvatske igračice i igrače ovog atraktivnog sporta.

Odigrane su utakmice po skupinama, a završnica kreće u nedjelju od 14 sati.

U prvom muškom polufinalu, koje je na rasporedu od 15.40 sati na terenu broj 2, par Bosnar/Steinocher čeka boljeg iz dvoboja Vukić/Šprem i Dumbović/Martinko (14 sati).

U drugom polufinalu od 16.30 sati Skorin i Zelenika čekaju pobjednike okršaja Pribanić/Jugo i Rukavina/Lukenda (14.50 sati).

Djevojke igraju na 'atraktivnijem' terenu broj 1, a u prvom polufinalu od 15.40 sati čeka nas okršaj Bosnar/Skorin i Šutalo/Krmpotić.

U drugom ženskom polufinalu, koje je zakazano za 16.30 sati, Vlašić i Radanović čekaju bolje iz meča Pokupić/Ninčević i Poljičak/Barišić (14.50 sati)

Utakmice za treće mjesto igraju se paralelno na terenima 1 i 2 od 17.20 sati.

Borba za pobjednički trofej odvijat će se na terenu broj 1.

Žensko finale se igra od 18.20 sati, dok će turnir zaključiti momci od 19.20 sati.

Osim uzbudljivog sportskog natjecanja u Pješčanoj Areni vas očekuje i dobra zabava pa vas organizatori iz Kluba odbojke na pijesku Tur pozivaju da navratite i pogledate vrhunske mečeve odbojke na pijesku i na najbolji mogući način uživate u nedjeljnom poslijepodnevu.

Podijeli