Novosti Sport Događanja

Najveći derbi MNL Turopolja i Posavine: Okršaj branitelja naslova protiv aktualnog lidera!

25.07.2020. / Damir Žbulj

Maksimalno uzbudljiv vikend čeka sve poklonike Malonogometne lige Turopolja i Posavine! Neprikosnoveni peterostruki prvak iz Kuča domaćin je subotnjih okršaja, a vrhunac će biti najveći derbi u kojem će branitelj naslova biti u dvoboju s vodećom ekipom na tablici.

Slavlje Turopolja na terenu aktualnih šampiona približilo bi ovosezonskog lidera jako blizu naslova, ali bi pobjeda Kuča u potpunosti smanjila razliku na vrhu te dodatno zakomplicirala neizvjesnu borbu za trofej.

Svoju priliku iz sjene vreba i Vukovina, koja ima povoljan raspored u posljednja četiri kola i sigurno se također nada osvajanju titule. U subotu ih čeka Drnek, tri boda su imperativ...

Program u 16 sati otvaraju Novo Čiče i Čička Poljana, a nakon njih na teren izlaze Drnek i Vukovina, koja barem privremeno može doći na samo bod zaostatka za prvom pozicijom.

Gornje Podotočje će dobre partije pokušati nastaviti i protiv Veleševca, neizvjesno bi trebalo biti u okršaju Bukevja i Jagodnog, a dvoboj Buševca i Lazine Čičke bit će tek uvertira za vrhunac dana. U 19.20 sati na teren izlaze Kuče i Turopolje. Domaćin će sigurno imati veliku podršku svojih navijača, ali ekipa Turopolja je ove sezone pokazala kako ima velike planove i ne smije se uplašiti prilike da već ove subote napravi ključni korak prema tituli prvaka!

Nakon istupa Kosnice iz natjecanja u subotu je slobodna ekipa Mraclina, dok će u nedjelju 'odmarati' Novo Čiče. 

Sve je moguće, ali će i puno stvari biti jasnije još i prije nego se malonogometna karavana u nedjelju preseli u Bukevje.

U posljednja tri kola 'Turopoljce' čekaj Mraclin, Novo Čiče i Drnek, a Kuče igraju protiv Lazine, Mraclina i Jagodnog. Vukovina će u zadnja tri nastupa imati okršaje s Veleševcem, Bukevjem i Buševcem.

 

 

 

 

Podijeli