Novosti Sport Događanja

Najbolji mali nogomet igra se 'na Bregima': Dubranec osvojio i SUPER MNL VG

10.01.2022. / Damir Žbulj

Dubranec se može pohvaliti kako ima najbolju malonogometnu momčad u našem kraju! Zasluženo je aktualni pobjednik Breške lige stigao i do trofeja SUPER MNL VG lige, u kojoj su se po prvi puta natjecale po četiri najbolje ekipe iz MNL Vukomeričke gorice, MNL Turopolja i Posavine te MNL VG Sjever.

U polufinalu je Dubranec, golovima trostrukog strijelca Grdenića i dvostrukog Galovića, deklasirao Kuče, aktualne osvajače Turopoljsko posavske lige.

U finalu je 'pao' i Kurilovec, aktualni osvajač MNL VG Sjever. Za preokret i 3:2 slavlje zaslužan je bio nezaustavljivi Pavao Galović, koji je kompletirao 'hat-trick' i u konačnici zasluženo ponio i titulu najboljeg strijelca lige.



Najboljim igračem proglašen je Mario Starčević, također iz pobjedničke momčadi, dok je najbolji čuvar mreže Mihael Odrčić iz redova finalista.

Treće mjesto osvojili su Kučani, u raspucavanju su bili bolji od Lučelnice.

U najbolju 'sedmorku' lige još su 'upali' i Ivan Fabijanac iz Lučelnice, Tomislav Lučić iz Kuča te Josip Mihanović iz Kurilovca.

Priznanja i pehar najboljima uručili su Darko Blažinčić, tajnik ZSUGVG, čelnik Zajednice Goran Kovačić te gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

Organizatori mogu biti itekako zadovoljni kako je proteklo premijerno izdanje ovog natjecanja i sigurni smo kako će u budućnosti postati tradicija.

Podijeli