Novosti Sport Događanja

Mraclin veliko obrambeno pojačanje pronašao u Kurilovcu

13.01.2023. / Damir Žbulj

Redove Mraclina u nastavku sezone pojačat će Ante Radoš, iskusni 32-godišnji stoper, koji je proteklih godinu i pol dana nosio dres Kurilovca.

Radoš je s nogometom krenuo u velikogoričkom Radniku, kao mladić se okušao u Varaždinu i tamošnjoj Slobodi prije nego se vratio u Goricu.

Prije 11 godina započeo je svoju prvu avanturu u Kurilovcu, tada još Udarniku, a u međuvremenu je nosio i dres Zeline, Jelačića iz Vukovine i Gradića, gdje mu je već bio trener Goran Jelavić, koji je nedavno također predstavljen na Grabi.

"Radi se prije svega o kvalitetnoj i karakternoj osobi, te naravno o odličnom nogometašu. Ante u naše redove dolazi iz NK Kurilovec, a vjerujemo da će svojim nogometnim znanjem i iskustvom pomoći našoj momčadi da bude još bolja, te nastavi ostvarivati odlične rezultate," poručili su iz NK Mraclin.

Pripreme za nastavak sezone počinju krajem siječnja, a drugi dio 4. NL Središte Podskupina B starta u ožujku.

Jelavić je momčad preuzeo na četvrtoj poziciji s 28 osvojenih bodova, jednim manje od Naftaša iz Ivanića i pet iza GNK Tigar Sveta Nedelja. Zelina je na vrhu s 35 bodova poslije 15 odigranih kola. 

 

 

(Foto: NK Mraclin)

Podijeli