Novosti Sport Događanja

Mraclin iskoristio domaći teren, Čička Poljana spremna za nove okršaje

22.06.2020. / Damir Žbulj

Mraclin je ugostio drugo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine, koja se već u ponedjeljak nastavlja uzbudljivim okršajima u Čičkoj Poljani.

Mraclinci su bili odlični domaćini, ali samo izvan travnjaka. Na terenu 'Nove grabe' deklasirali su Veleševec rezultatom 6:1. I. Kos i Augustić zabili su po dva komada, a po jedan su dodali L. Kos i Đuretić.

Vukovina je golovima Križanića i Matića dobila Jagodno (2:1), dok je Čička Poljana s 3:2 dobila Lazinu. Jambrešić je bio dvostruki strijelac, a jednom je poentirao i Markulin. Oba pogotka za poražene postigao je Đurašić.

Kosnica je preko Ivančića s minimalnih 1:0 svladala Buševec, dok je identičnim rezultatom i golom Breščakovića Drnek slavio u neizvjesnom okršaju protiv Novog Čiča.

Kuče su s 3:1 nadigrale Gornje Podotočje, uz dva gola Milatovića i jedan Šutala. Branitelj naslova brzo se oporavio od uvodnog poraza.

Turopolje i Bukevje odigrali su bez pobjednika 1:1, strijelci su bili Šejić i Župetić.

Ivan Zagorac iz Buševca je i dalje najbolji strijelac s tri pogotka, po dva su zabili Šutalo, Milatović, Šejić, Jambrešić J., Kos I., Augustić, Đurašić, Cota...

Akcija u ponedjeljak u Čičkoj Poljani počinje u 15.30 sati, utakmicom Bukevje - Mraclin. Nakon njih na teren izlaze Buševec i Turopolje pa Lazina Čička i Kosnica. Domaćin će igrati protiv Jagodnog, Gornje Podotočje protiv Vukovine, dok će posebno zanimljiv biti okršaj Drnek - Kuče. Malonogometni program će se zaključiti u 19.30 sati, dvobojem Veleševca i Novog Čiča.

U Mraclinu je odigran i Memorijalni turnir Blaž, Žina i Gale. Okupilo se 12 ekipa, a slavila je momčad Dječji vrtić Vrapčić, koja je u finalu, boljim izvođenjem udaraca s bijele točke, bila bolja od Gorenc transporta.

Legendarni malonogometni vratar Mario Švigir bio je junak završnice, a ponio je i titulu najboljeg čuvara mreže cijelog turnira. Matej Skrbin (Gorenc transporti) bio je tragičar raspucavanja, ali je na kraju ipak bio najbolji strijelac, dok je najboljim igračem turnira proglašen Alen Babić (DV Vrapčić).

Podijeli