Novosti Sport Događanja

Mlađi i poletniji Udarnik pod vodstvom Deana Vučića

18.09.2016. / Nefertum IT
Ako je suditi prema jučerašnjem viđenju utakmice između ŽRK Udarnik i gošći iz Omišlja ove ćemo sezone gledati mlađi i poletniji Udarnik, koji se privikava na igru bez Josipe Nuić koja je ovog ljeta prešla u prvoligaša iz Sesveta za koji je u jučerašnjem susretu prvog kola postigla sedam pogodaka. Svoje zapažanje poslije susreta u kojem su Kurilovčanke slavile s 35:30 podijelio sam s trenerom Deanom Vučićem i predsjednikom Josipom Mučnjakom, kojima je to bilo drago čuti.

zrk1 velika.jpg

-Možemo igrati samo tako i nikako drugačije- odgvorio mi je trener Vučić, čije su igračice u jučerašnjem susretu pokazale i nekoliko lijepo uigranih akcija za kružne napadačice.

zrk1 velika 1.jpg

Uz to i lopta ide brže, a sve to omogućuje i lake pogotke iz kontri koje istrčava Anita Zrinušić koja je za dvadeset minuta provedenih na terenu postigla šest zgoditaka. Napadima će pve godine ravnati mlada Danijela Mihaljević, uz koju su priliku za igru u jučerašnjem susretu dobile i igračice ponikle u kurilovečkoj školi rukometa, Gabrijela Skrbin i Sara Sremić.

zrk1 velika 2.jpg

zrk1 velika 3.jpg

Podijeli