Novosti Sport Događanja

MK Velika Gorica na sjajnom drugom mjestu nakon tri kola Samoborske zimske trail lige: Vedrana Janjić i Jasna Mikulić donijele najviše bodova

07.12.2022. / Damir Žbulj

Niti pravi snježni uvjeti nisu pokolebali trkače Maraton kluba Velika Gorica, koji su nastupili na novom kolu Samoborske zimske trail lige, a na kraju su ekipno osvojili drugo mjesto!

"Najviše bodova donijele su Vedrana Janjić s drugim mjestom u ženskoj konkurenciji na dugoj stazi od 15 kilometara, i Jasna Mikulić s četvrtim mjestom na istoj stazi. U muškoj konkurenciji na dugoj stazi trčali su još Hrvoje Mikulić, koji je osvojio 13. mjesto. Josip Martinović imao je 15. vrijeme, a Marijan Malčević završio je na 18. poziciji," javio nam je tajnik MK Velika Gorica Bruno Škrinjarić.

Na kratkoj stazi od 8 kilometara trčali su Kristina Terzić i Goran Novak.

MK Velika Gorica i nakon tri kola drži drugu poziciju, a s tri izvrsna pojedinačna nastupa Vedrana Janjić i Jasna Mikulić drže prvo i drugo mjesto u ligaškom poretku duge staze SZTL-a.

"Bit će zanimljivo pratiti njihove nastupe do kraja lige, koja ukupno ima 11 kola."

"Čestitamo našim članovima na održavanju forme u ovom hladnijem periodu. Kako bi se reklo 'kilometri odrađeni u ovim hladnim i snježnim uvjetima, dok je konkurencija na suhom i toplom, broje se dvostruko,” poručio je za kraj Škrinjarić.

 

Podijeli