Novosti Sport Događanja

Mirjana Lučić prvakinje Hrvatske, Igor Pejak osvojio srebro, Marija Martinović brončana!

09.05.2021. / Damir Žbulj

U Svetom Martinu na Muri održano je Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, uz još jedan sjajan nastup velikogoričkog Uspona.

"Drago nam je da se uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera, ovo natjecanje ipak uspjelo održati. Iako nam je i ova godina bila prilično izazovna zbog zatvaranja dvorana, nemogućnosti treniranja i svih ostalih epidemioloških mjera, iznimno nas veseli da smo uspjeli ostvariti dobre rezultate iako smo igrali 'na svježinu'," poručili su iz kluba.

Usponovci su u Međimurju osvojili medalje sva tri sjaja, Mirjana Lučić je u kategoriji 9-10 bila zlatna, Igor Pejak je u kategoriji 6 osvojio srebro, a Marija Martinović je u kategoriji 1-3 bila brončana.

U Svetom Martinu na Muri zapažene su partije pružili i Antonio Lovrić, Antonio Plepelić, Mario Jelekovac, Ana Varivoda, Ruža Šolić i Boris Đuračić.

Marija je direktno s državne završnice otišla sudjelovati u Wings For Life World Run humanitarnoj utrci, koja se i ove godine zbog pandemije koronavirusa održala 'virtualno', preko aplikacije, a ne u Zadru.

Na velikogoričkoj pisti priključila se svojim prijateljima iz Judo kluba Fuji, a samostalno je odvozila 7,25 kilometara, čime nadmašila prošlogodišnji rezultat od prođenih šest kilometara.

Wings For Life je humanitarna utrka s jednim zajedničkim ciljem - pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

 

Galerija slika

Mirjana Lučić prvakinje Hrvatske, Igor Pejak osvojio srebro, Marija Martinović brončana! Mirjana Lučić prvakinje Hrvatske, Igor Pejak osvojio srebro, Marija Martinović brončana! Mirjana Lučić prvakinje Hrvatske, Igor Pejak osvojio srebro, Marija Martinović brončana! Mirjana Lučić prvakinje Hrvatske, Igor Pejak osvojio srebro, Marija Martinović brončana! Mirjana Lučić prvakinje Hrvatske, Igor Pejak osvojio srebro, Marija Martinović brončana! Mirjana Lučić prvakinje Hrvatske, Igor Pejak osvojio srebro, Marija Martinović brončana!

Podijeli