Novosti Sport Događanja

'Minus pet' u Slovačkoj: Bakarić iduće subote mora 'gorjeti'

04.12.2022. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice poraženi su 29:24 u prvoj utakmici trećeg kola EHF Europskog kupa na gostovanju kod MŠK Považske Bystrice u Slovačkoj.

U sjajnoj rukometnoj atmosferi domaći igrači pokazali su zašto su vodeća momčad tamošnjeg prvenstva, iza godinama neprikosnovenog Tatran Prešova, te kako Goričane iduće subote u Bakariću čeka izuzetno težak posao.

Vjerujemo kako će i velikogorički ljubitelji rukometa iduće subote do vrha napuniti srednjoškolsku dvoranu i kako će Bakarić 'gorjeti', a sve kako bi Gorica uspjela nadoknaditi ovaj zaostatak.

Osim početnog vodstva, Gorica je ostatak utakmice bila u 'minusu'. Nakon prvog poluvremena bilo je 13:10, a još sredinom nastavka i tek 20:18. Međutim, domaćin je u završnoj četvrtini utakmice iskoristio nekoliko pogrešaka Nikolićeve momčadi, a četiri minute prije kraja imao je i velikih sedam golova viška. Cikatić, Franković i raspoloženi Malin pobrinuli su se u finišu da Gorici ostane nada za uzvrat.

Rok Malin je predvodio sa šest pogodaka, Jakov Dujić je dodao pet, a četiri je zabio Kajo Cikatić. Kapetan Ceković je ostao na samo tri, dok su dvaput precizni bili Franković, Goričanec i Tomljanović.

U pobjedničkim redovima bolji od ostalih bio je Tomaš Vallo s osam golova.

U subotu od 18 sati očekujemo glasnu podršku našim rukometašima, koji će sigurno dati sve od sebe da nadoknade ovaj zaostatak i da nam priušte još jednu sjajnu rukometnu večer u Bakariću!

Galerija slika

'Minus pet' u Slovačkoj: Bakarić iduće subote mora 'gorjeti' 'Minus pet' u Slovačkoj: Bakarić iduće subote mora 'gorjeti' 'Minus pet' u Slovačkoj: Bakarić iduće subote mora 'gorjeti'

Podijeli