Novosti Sport Događanja

Martin Šroler spasitelj Intera: Iznudio isključenje, zabio penal i asistirao u važnoj pobjedi

11.05.2021. / Damir Žbulj

Velikogorički nogometaš na privremenom radu u Zaprešiću, Martin Šroler, ponovno je bio junak Intera u borbi za drugoligaški opstanak.

Nekadašnji Div iz predgrađa lani je ispao iz prvoligaškog društva, a ove je sezone bio jako blizu da potone među trećeligaše.

No, prvo je na klupu stigao iskusni Ilija Lončarević, koji je fantastično posložio mladu momčad, a svojim sjajnim partijama, golovima i asistencijama prema sigurnoj zoni Žute je odveo Šroler, inače ofenzivac Gorice na posudbi u Interu.

Prvo je u 20. minuti iznudio kazneni udarac i isključenje Jukičića, onda je i realizirao jedanaesterac za početnu prednost protiv Opatije. Miljanić je na isteku prvih pola sata igre povećao prednost domaćih, a početkom nastavka Šroler je iz kornera sjajno pronašao Goričana, koji zabija za konačnih 3:0.

Šroleru je to sedmi pogodak u Drugoj HNL ove sezone.

Ekipa Ilije Lončarevića trenutno je na 14., poziciji s 37 bodova, sedam više od pretposljednjeg Junaka i devet od zadnjeg Međimurja te je na najboljem putu da sačuva status u Drugoj HNL.

Već u srijedu 12. svibnja na rasporedu je gostovanje kod Dinama II, nakon čega u Zaprešić dolazi BSK iz Bijelog Brda. Potom Šroler i Inter gostuju kod Hajduku II, a prvenstvo će biti okončano zaprešićkom utakmicom sa Sesvetama.

Podijeli