Novosti Sport Događanja

Martin Šroler potpisao za Koper

28.01.2017. / Nefertum IT
Perspektivni osamnaestogodišnji Martin Šroler potpisao je za slovenskog prvoligaša Koper kojeg vodi bivši trenere Karlovca i Istre 1961, Igor Pamić. Budući da je još uvijek junior, proljetnu polusezonu provest će igrajući za juniorsku momčad, dok će sa seniorima participirati u prijateljskim utakmicama gdje će se pokušati nametnuti Divu iz Žminja, kako bi se izborio za mjesto u udarnoj momčadi sljedeće sezone.

Na dosadašnjem nogometnom putu Šroler je prošao kroz selekcije Gorice, Mlake, Zagreba i Udarnika, a jedan manji dio karijere proveo je i u futsalu.

sroler velika.jpg

-Prošlog ljeta otišli smo na probu u Koper gdje sam prošao te sam sada potpisao ugovor. Nadam se da će sve biti u najboljem redu. Ja ću dati
sve od sebe da dođem do seniorske momčadi- ispričao nam je Martin koji se najbolje snalazi na poziciji lijevog krila i lijevog veznog.

Velik obol u dosadašnjem radu dao mu je Slavko Perković, koji je i najzaslužniji za njegov odlazak u Sloveniji, koji bi mu trebao biti odskočna daska za ulazak u seniorske vode.

-Ja se nadam da će Martin uz dobar daljnji rad napredovati. Ovo mu je dobra šansa jer on je mlad i perspektivan igrač s dosta dobrih predispozicija. No, u ovom vremenu koje dolazi treba puno raditi i sebi dokazati da mu je mjesto u nogometu- zaključio je Perković.

sroler velika 1.jpg

Podijeli