Novosti Sport Događanja

Marko Habijanec vas zove na Gorica kup: Pokažite u nedjelju tko igra najbolji pingač u gradu

02.12.2022. / Damir Žbulj

I ove nedjelje će u velikogoričkoj Gradskoj sportskoj dvorani odzvanjati zvuk stolnoteniske loptice. Sve je spremno za četvrto izdanje rekreativnog Gorica kupa, turnira u organizacija HSTK Velika Gorica.

Posebnost ovog natjecanja je da pravo nastupa imaju samo neregistrirani igrači i igračice, isključivo rekreativci, točnije 'sokazovci' od četvrte lige pa nadalje te registrirana djeca starosti do 17 godina.

Prijaviti se možete na email adresu habijanecmarko@gmail.com ili telefonski broj 091 550 6938, do petka, 2. prosinca, do 21 sat.

"Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 50 kuna i uplaćuje se na dan turnira do 11.45 sati. Igra se u dvije faze, prvo po grupama, a najbolja dva iz svake skupine ulaze u 'nokaut' fazu," pojasnio nam je Marko Habijanec, organizator, ali i 'vrhovni sudac' Gorica kupa.

"Ako imate svoj reket, možete igrati s njim, ali i ako nemate, pobrinuli smo se da svi imaju reket na raspolaganju. Igra se na tri dobivena seta do 11 poena, a pripremili smo i sportske nagrade za tri najbolja igrača," doda je Haba.

Stolnoteniskih uzbuđenja i odličnih mečeva nije nedostajalo niti na prethodna tri izdanja pa smo sigurni kako će tako biti i ovaj put. Dođite u nedjelju u Gradsku dvoranu, zaigrajte i pokažite tko igra najbolji 'pingač' u gradu. 

 

Podijeli