Novosti Sport Događanja

Malonogometni ulazak u novu godinu: Kup HVIDR-a u 'Bakariću' i SUPER MNL VG u 'Panadiću'

01.01.2022. / Damir Žbulj

I dok je većina velikogoričkih sportašica i sportaša na kratkoj, ali zasluženoj blagdanskoj pauzi, malonogometaši će sa stilom ući u novu 2022. godinu.

U nedjelju u dvorani srednjoškolskog centra započinje 29. izdanje tradicionalnog turnira Kup HVIDR-a, dok će se u 'balonu' Panadić sporta igrati četvrtzavršnica SUPER MNL VG malonogometne lige, u kojoj po prvi puta sudjeluju najbolje ekipe iz naše tri 'ljetne lige', MNL Vukomeričke gorice, MNL Turopolja i Posavine te MNL VG Sjever.

Akcija u 'Bakariću' kreće od 13.20 sati utakmicom ekipa 18+ i MNK Donja Zdenčina.

U prvom kolu u nedjelju sastaju se još CB Virage - Sport One, Ćosić design - Turbina, CIK Team - 4P Marketing, Gospodari Svjetla - Benz-Elmo, Stari Prijatelji - CB Vuglec, Pizza Factory - Lobby & Village Bar, CB Index Staklo Franjić - Gorenc Transporti 2, Instalacije Tičarić - Poliklinika Ribnjak, Autoland d.o.o. - Mexpo Auto škola Galek, Panadić sport - MNK Šiljakovina, Pizzeria viva - PPS Galeković.

U ponedjeljak će na teren u popodnevnim satima još i CB Eden - Junferi, Tupek Auto - Supersport, Tim Kabel - Arena Casino, Zalogajnica Gablerica - Oziris bar, Keraterm - Taxi Bračić i Toold Sporting DNA - Lux Digital.

Ekipe poražene u prvom kolu imaju priliku kroz repesaž nastaviti natjecanje.

Finale turnira na rasporedu je 9. siječnja, a zbog pandemije i ograničenja broja sudionika niti ove godine nema natjecanja veterana, a niti mlađih dobnih kategorija.

Lani se turnir nije održao, a trofej je prije dvije godine osvojila Staklo Matić Max Autodijelovi.

Nedjelja je rezervirana i za četvrtfinalna uzbuđenja u malonogometnoj ligi SUPER MNL VG, a točno u podne će prvi na teren Panadić sporta izaći Dubranec i Ščitarjevo. Slijedi okršaj ekipa iz Kuča i Novog Čiča pa Kurilovca i Kravarskog, dok će o posljednjem mjestu u poluzavršnici odlučiti Pleso i Lučelnica.

Finalni dan na rasporedu je isto 9. siječnja.

Podijeli