Novosti Sport Događanja

Malonogometna liga Turopolja i Posavine u subotu kreće u Mraclinu, igra se i memorijalni turnir 'Blaž, Žina i Gale'

17.06.2021. / Damir Žbulj

Završetkom sezone amaterskog 'velikog' nogometa vrijeme je da se igrači prebace na nešto manje terene, ali uz ništa manje uzbuđenje. U Mraclinu u subotu 19. lipnja kreće Malonogometna liga Turopolja i Posavine, a već u nedjelju ekipe se sele u Ribnicu...

Akcija u subotu počinje u 15 sati, utakmicom domaćina i ekipe Bukevja, nakon njih na teren izlaze Lazina Čička i Veleševec, a onda slijedi dvoboj novaka iz Rakitovca i povratnika iz Ribnice.

U 17 sati na rasporedu je utakmica Buševca i Okuja, još jedne momčadi koja će premijerno nastupiti u sedmom izdanju ovog natjecanja.

Drnek igra protiv Čičke Poljane, a s nestrpljenjem se očekuje i veliki okršaj peterostrukih prvaka iz Kuča te aktualnih branitelja naslova Turopolja, koji će se igrati od 18.20 sati. Prvo kolo zaključit će Jagodno i Gornje Podotočje te Novo Čiče i Vukovina.

U subotu će se u Mraclinu igrati i tradicionalni Memorijalni turnir 'Blaž, Žina i Gale', koji kreće od 17 satina betonskom terenu. 

Očekuje se i revijalna utakmica navijača GPP i Javne vatrogasne postrojbe, kao i prijateljski susret veterana NK Mraclin i HNK Jadran Kaštel Sućurac.

Za sve okupljene od 20 sati kreće zabava uz grupu Sjaj, koja će sigurno trajati do kasno u noć.

Samo oni najpripremljeniji bit će spremni za malonogometnu akciju u nedjelju u Ribnici.

Od 15 sati kreću Gornje Podotočje i Novo Čiče, Turopolje igra protiv Jagodnog, Čička Poljana protiv Kuča, a Okuje protiv Drnka.

Sastaju se još Bukevje i Buševec, Ribnica igra protiv Mraclina, Lazina protiv Rakitovca, a program će zaključiti Veleševec i Vukovina.

Malonogometna 'karavana' Turopolja i Posavine već je u utorak u Čičkoj Poljani.

Galerija slika

Malonogometna liga Turopolja i Posavine u subotu kreće u Mraclinu, igra se i memorijalni turnir 'Blaž, Žina i Gale'

Podijeli