Novosti Sport Događanja

Maksimalni Turopoljac predvodi karavanu 1. ŽNL

27.09.2017. / Sportska redakcija

Sportski ponos Kuča, Nogometni klub Turopoljac trenutno je vodeća momčad Prve županijske lige. Furiozno su Kučani koje je ovog ljeta preuzeo trener Mario Paviša ušli u prvenstvo. U šest odigranih susreta ostvarili su isto toliko pobjeda.

Nakon nešto opreznijeg ulaska u prvenstvo i minimalnih pobjeda nad Oborovom 74 i Lonjom, u posljednjim susretima igrači Turopoljca bili su izrazito razigrani i efikasni. Osjetili su to na svojoj koži Mraclin (5:1) i Kloštar (3:0).

-Odradili smo dobre pripreme i to je rezultiralo ovakvim rezultatima. Prva dva kola uvijek su nezgodna, jer svi ulaze sto posto, da bi nam se sad otvorilo- kaže trener Paviša.

Turopoljac u posljednje tri sezone igra jako važnu rolu među županijskim prvoligašima. Lani su ih nijanse dijelile od naslova prvaka. Iako nisu uspjeli otići do kraja, nastavili su svojim putem. Bez obzira na odličan start i dalje čvrsto stoje na zemlji, ne zalijećući se s euforičnim najavama budućih rezultata.

-I dalje trebamo uživati u igri, a što će biti neka bude. Pritiska nemamo, jedino želimo nastaviti s ovako lijepim igrama- rekao nam je trener Mario Paviša.

Iako je Turopoljac u subotu trebao gostovati u Križu kod Sloge, dogovorom s njima utakmica će se odigrati u utorak pod svjetlima reflektora u Ivanić-Gradu od 18 sati.

Podijeli