Novosti Sport Događanja

Lukavec saznao suparnika na otvaranju sezone, pripremni dvoboj s Kurilovecem - odgođen

13.08.2020. / Damir Žbulj

NK Rugvica Sava 1976 novi je četvrtoligaš! Uzvratni dvoboj kvalifikacija za popunu 4. NL Središte Zagreb na ŠRC Rugvica završio je 2:0 pobjedom i velikim slavljem domaćih igrača i navijača! NK Brezovica nije uspjela sačuvati 3:1 prednost iz prvog dvoboja...

Junak je bio Kruno Fišter, koji je početkom nastavka zabio prvi pogodak, a onda i pola sata prije kraja izborio kazneni udarac kojeg je realizirao Glasnović.

Povijesni je to rezultat za nogomet u tom kraju od hrvatske neovisnosti, a plasman među četvrtoligaše bit će im u svakom pogledu veliki izazov.

Sezona u 4. NL Središte Zagreb počinje 22. kolovoza, a Rugvica Sava 1976 u 17.30 sati kod Lukavca.

Lukavec je za 14. kolovoza planirao provjeru protiv Kurilovca, no, utakmica je odgođena jer velikogorički trećeligaš u petak od 18 sati kod Gradića igra susret trećeg kola Kupa NS Velika Gorica. Pobjednik tog dvoboja u srijedu 19. kolovoza u polufinalu gostuje kod Mraclina.

Za mjesto u polufinalu i spektakl s našim turopoljskim prvoligašem Goricom se u nedjelju u Vukovini od 18 sati bore Ban Jelačić i Polet Buševec.

Galerija slika

Lukavec saznao suparnika na otvaranju sezone, pripremni dvoboj s Kurilovecem - odgođen Lukavec saznao suparnika na otvaranju sezone, pripremni dvoboj s Kurilovecem - odgođen Lukavec saznao suparnika na otvaranju sezone, pripremni dvoboj s Kurilovecem - odgođen Lukavec saznao suparnika na otvaranju sezone, pripremni dvoboj s Kurilovecem - odgođen

Podijeli