Novosti Sport Događanja

Lomnica zadržala maksimalan učinak, MNL VG Sjever u petak stiže na Udarnik

09.07.2024. / Damir Žbulj

Obrezina i Kobilić bili su domaćini trećeg i četvrtog kola Malonogometne lige VG Sjever, a trenutno je na vrhu Lomnica, koja jedina ima maksimalni učinak, ali iz tri odigrana susreta.

Lomnica je u Obrezini uspjela s 3:2 svladati Gradiće, dok je u Kobiliću bila slobodna.

Ščitarjevo je nakon sigurne 2:0 pobjede nad Meštricom upisalo i prvi poraz. Uvjerljivo je s 5:1 slavio Kurilovec, koji je u tek svom četvrtom nastupu stigao do prvog ovosezonskog slavlja.

Pleso je odmaralo u Obrezini, dok su dečki u Kobiliću s 3:1 dobili upravo - Obrezinu.

Kosnica je prvo s Kobilićem odigrala ljepoticu s deset golova, koja je završila 5:5, bez pobjednika, dok je u Kobiliću tek s 1:0 uspjela dobiti posljednju Meštricu.

Na vrhu je Lomnica s devet bodova, koliko ima i Ščitarjevo, ali i utakmicu više. Pleso je na sedam bodova iz tri odigrana susreta, sedam bodova nakon četiri nastupa ima Kosnica, dok je Rakarje na šest bodova. Slijede Kurilovec (5), Velika Mlaka (4), Obrezina (3), Gradići (2), Kobilić (2) i Meštrica, koja je na dnu i dalje bez bodova.

Peto kolo zakazano je za petak u Kurilovcu na SRC Udarnik, a prema rasporedu Kobilić će odmjeriti snage s Plesom, Meštrica igra protiv Velike Mlake, Kurilovec s Kosnicom, Gradići protiv Ščitarjeva, a na kraju programa Lomnica igra protiv Rakarja.

Obrezina će ovaj put pauzirati, a sve počinje od 18 sati. 

Podijeli