Novosti Sport Događanja

Lomnica u gornjem domu JŽNL-a, Arbanas i Dilberović osigurali treće slavlje

24.09.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Lomnice u sedmom kolu Jedinstvene županijske lige došli su do treće pobjede te su 'preselili' u gornju polovicu ljestvice.

Na svom su travnjaku s 2:1 bili bolji od Naftaš Ivanića, s kojim su se sada poravnali na ljestvici, dva boda manje od Turopoljca iz Kuča i jedan više od Mraclina.

Čovjek odluke bio je Kristian Arbanas, koji je osam minuta prije kraja zabio za slavlje domaćih! Lomnica je povela u 57. minuti preko Hrvoja Dilberovića, koji je par minuta ranije ušao u igru. Mario Kletećki je u 66. minuti izjednačio, ali gosti su se na kraju kući vratili praznih ruku.

NK LOMNICA: Josip Pogledić, Antonio Jeđud (Ivan Baf 46'), David Posavec, Marko Dijanežević, Josip Štuban (Josip Trumbetaš 70'), Kristian Arbanas, Patrik Posavec (Hrvoje Dilberović 53'), Sandro Dittrich (Leon Grgić 46'), Matej Jukić-Sunarić, Luka Bubalo, Filip Bedeković. Trener: Romano Župetić.

U idućem kolu, u nedjelju 27. rujna od 16.30 sati, Lomnica gostuje u Križu kod Sloge, koja nakon sedam utakmica ima tek jedan bod, iz okršaja s Klasom.

-->> Ban Jelačić u nastavku ispustio dva gola prednosti, Kolarić 'džoker s klupe' Mraclina u završnici

Klub iz Mičevca u istom nedjeljnom terminu gostuje kod Vatrogasca u Zdencima Brdovečkim, a Mraclin pred svojim navijačima igra protiv Svete Nedelje.

-->> [VIDEO] Turopoljac napunio mrežu TOP-a, Tomislav Horvat zabio prve golove

Polet je u prošlom kolu s minimalnih 1:0 poražen u Bedenici kod Strmca, a u nedjelju u Buševcu u lokalnom derbiju čeka goste iz Kuča.

U nedjelju od 16.30 sati Strmec dolazi u Vukovinu kod Jelačića! (op.a. greškom je u Glasniku krivi datum upisan).

(Foto: NK Lomnica)

 

Podijeli