Novosti Sport Događanja

Ljeto nije gotovo: Gorica Open turnir mješovitih trojki u Pješčanoj Areni

02.09.2020. / Damir Žbulj

Tradicionalni Gorica Open, turnir 'mješovitih trojki' u odbojci na pijesku održat će se i ove godine!

Pješčana Arena u Cvjetnom naselju bit će u subotu i nedjelju, 5. i 6. rujna, mjesto uzbudljivog natjecanja, ali i odlične zabave.

Akcija kreće u subotu u 10 sati, a finale je predviđeno za nedjelju i večernji termin pod reflektorima od 21 sat.

Najvažnije pravilo turnira je da u svakom trenutku na terenu mora biti jedna žena, dok u ekipi može biti maksimalno četiri člana. Tri u igri i jedna zamjena.

"U kotizaciju (250 kn) uključeni su i hrana i piće, prve tri ekipe osvojit će i novčane nagrade, a podijelit će se i nagrade za najstarijeg, najmlađeg, najluđeg i najboljeg igrača te za najljepše hlačice i za najgoru ekipu turnira," istaknuli su nam organizatori.

Rok za registraciju završava u četvrtak 3. rujna u 23.59 sati, a svoju ekipu možete prijaviti na brojeve telefona: 095 1995048 i 095 8989729, ili porukom na Facebook stranici KOP Turić.

Već je predbilježeno šest ekipa, HOK Šajbanje (Diana Breko, Aleksandar Ignjatović, Snježan Prevolnik, Zrinka Petrović), Dobre, loš, zao (Tomislav Džepina, Anamarija Knezović, Marko Kordić, Marija Uzelac), Dumbo&odbojkaši (Filip Dumbović, Goran Troha, Jurica Skorin, Maja Skorin), KOP Tur (Barbara Babić, Mislav Kožić, Antonia Miličević, Samir Omerović), Ne može! (Mia Ninčević, Ivan Kožić i Nikola Šoštarec), Mladi, nježni, neizbježni (Petra Dodić, Rafael Mamić, Marko Stipić)...

 

Podijeli