Novosti Sport Događanja

Ljeto na teniskim terenima

29.06.2020. / Damir Žbulj

Kraj školske godine tradicionalno označava početak teniskog kampa na terenima u Velikoj Gorici! U prvom terminu održavat će se do kraja srpnja, a ponovno će krenuti u drugoj polovici kolovoza i trajati sve do početka nove školske godine.

Kamp će se odvijati na otvorenome, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera,

"Započinjemo dan razgibavanjem, zatim imamo teniske i kondicijske treninge, nešto slobodnog vremena za društvene i razne sportske aktivnosti, kompletan ručak te nastavak sportskih aktivnosti po rasporedu, sve dok roditelji ne dođu po djecu," poručili su nam iz velikogoričkog iTeama.

Sportski dan trajat će od 8 do 14 sati, a kamp će se održavati iz tjedna u tjedan.

Ove godine novost je 'beach tennis' ili tenis na pijesku, koji će se organizirati u suradnji s KOP Tur, u Pješčanoj Areni, na novim terenima s pijeskom u Cvjetnom naselju.

Prema dogovoru moguć je i neobavezan odlazak na bazen neposredno pored teniskih terena, nekoliko puta tjedno.

"Pozivamo sve roditelje koji ne žele da im djeca provode vrijeme pred televizijom i zatvoreni u četiri zida da nam se jave i priključe svoje mališane te im omoguće boravak na otvorenome, učenje nečeg novog, razvijanje motoričkih i socijalnih vještina, sklapanje divnih prijateljstava i stvaranje nezaboravnih uspomena. Ne postoji bolja 'dadilja' od teniskog kluba iTeam Velika Gorica," istaknuli su organizatori kampa i naglasili kako je broj mjesta ograničen.

Sve dodatne informacije možete saznati kod trenera Mihe Trohe na broj telefona 091 33 44 031.

Trenutno se kamp održava i na moru. 

Minimalna dobna granica za pohađanje kampa je šest godina, a gornje granice nema. Tenisko predznanje nije uvjet, a klub osigurava sve potrebne rekvizite. Sve što dijete treba imati je ruksak u kojem su kapa, bočica vode, krema za sunčanje, japanke, ručnik te kupaći.

 

 

 

Galerija slika

Ljeto na teniskim terenima

Podijeli