Novosti Sport Događanja

Lana Pečnik druga na 'Putevima rimskih legionara', Škrinjarić slavio u Prelogu: Bio sam jedan od favorita, utrka je to potvrdila

30.06.2022. / Damir Žbulj

Maraton klub Velika Gorica sudjelovao je i na trail utrci 'Putevima rimskih legionara' u Varaždinskim Toplicama, ali i na Berek kros duatlonu održanom u Prelogu.

Škrinjarić je u Prelogu opravdao ulogu favorita te je bio najbrži!

“Na utrku sam došao 'iz punog treninga', bez ikakvog 'taperinga', čisto da zaključim par tjedana kontinuiranog treninga, prije taperinga za treće kolo HTL-a u Preluku."

"Prema startnoj listi sam bio jedan od favorita, a sama utrka je to i potvrdila. Trčanje je bilo apsolutno prekrasno po vijugavim šumskim putevima pokraj rijeke Drave, gdje sam već napravio dosta veliku prednost. Biciklistički dio se održao uzduž Drave po makadamskoj stazi, koji je bio ipak mrvicu dosadniji u odnosu na trčanje. U drugu tranziciju ulazim s oko minute prednosti, i drugo trčanje sam onda odradio s malom rezervom. U cilj ulazim kao prvoplasirani s vremenom 1:01:13."

"Sve u svemu, jedna prekrasna i zanimljiva utrka, odlična klopa, fenomenalni sponzori i nagrade i svima ju toplo preporučujem,” komentirao je svoj nastup Bruno.


Lana Pečnik je u Varaždinskim Toplicama nastupila na trail utrci 'Putevima rimskih legionara', na stazi od 8,7 kilometara. Lana se odlično snašla te utrku završila na drugom mjestu u ukupnom poretku.

Pečnik je prava trkačka obitelj, jer je i mladi Dorian Pečnik bio sjajan! U svojoj dobnoj kategoriji je bio najbrži, a ukupno je osvojio 12. mjesto u utrci na četiri kilometra.

Berislav Devčić je nastupio na Otvorenom veteranskom prvenstvu Slovenije u mjestu Ravne na Koroškem u utrci hodanja na 5000 metara na stazi. Bero je fenomenalno odradio utrku te pobijedio s vrlo dobrim rezultatom 27:02,55.

Podijeli